salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 baba msn eklesene beni ordan tarif edermisin lüfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bunun için topic açılır mı sence? Özel mesaj kullanırsan hepimizi mutlu edersin...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 farketmez diye yazdım dostum özür kızma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bakın burdan anlatayım o zman madem açtınız 2nizede hide ip yi yükleyerek giriş yapıyorsunuz siteye proxy deişik oluyor tabi mesela united state kullanıyorsunuz şifre bölümüne geldiğinde genelde takılma oluyor sağ alttaki icona sağ tıklayarak change proxy diyorsunuz sayfayı yeniliyorusnuz olana kadar en sonunda oluyor amacınıza ulaşıyorsunuz[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar