Buzi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Büyük ihtimalle var forumun derinliklerinde bir yerde ama ben aradım baya bulamadım. Yardım ederseniz hayra geçer,yardım etmezsenizde olur falan diyerekten acındırma pozisyonunda konumuza giriş yapıyorum. 2 adet bilgisayar windows 98 se 2 adet ethernet karti,ayni marka(surcom,driverlari tanitildi) cros kablo. Kabloları takıyoruz,3 adet kablo var,hiçbirinde ethernet kartındaki ışıklar yanmıyor,baştan kaybediyoruz zaten. Ağkomşularından tcp ip surcom üzerinden 192.168.0.1 255.255.255.0 diğer makineyede aynı şekilde 192.168.0.1 255.255.255.0 ağ komşuları özelliklerinde, windows oturum açma seçiyoruz. Yok,olmuyor,olmuyor. Neden oluyor olabilir, ayrıca pclerden birinde xp de var,xp ile 98 bağlasak olurmu? Bu işi yapmak için detaylı bir anlatim kaynağı varmı? Teşekkür ettim şimdiden,sonrada edicem =)[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ipleri 10.0.0.1 - 10.0.0.2 yapsan diyecektim ama ışıklar yanmıyor demişssin..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İlk olarak ışıkların yanması lazım kabloyu bağladıktan sonra(kullandığın kablonun cross olduğundan eminmisin, yada doğru bağlandığından?). Daha sonra aynı ip'yi kullanmayın 2 makina için, ikiside farklı olsun. Winxp ile win98 kullanın farketmez işletim sistemi, diğer windows sürümlerinide kullanabilirsin. İlk olarak ışıkların yanmasını sağla bence.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 192.168.0.1 ılkıne yazıyorsun ıkıncıye 192.168.0.2 yazıyorsun sorun ıkısınede aynı IP yı verdıgınden oluyor he unutmadan ıkıncı makınanın ag gecıdınede 192.168.0.1 yazıyorsun o kadar daha yenı bu konualrda tırlattım bende networkle ılgılı bazı kıtapalrı hatım ettıkten sonra ogrendım eheh keısnlıkle boyle yapıcan[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 olmazsa baglanti ozelliklerinden netbios vs. link'i olmasi lazim, onu aktive etmeyi dene.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çok sağolun arkadaşlar bizim eniştenin "olm kendi ellerimle yaptim,cros bunlar" dediği kablolarin hiçbiri cros değilmiş. Reklam ediyimmi lan seni Oreca :D Sabah erkenden bi cros kablo temin edicez artik. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum :)[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Buzi, 15 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Kabloları takıyoruz,3 adet kablo var,hiçbirinde ethernet kartındaki ışıklar yanmıyor,baştan kaybediyoruz zaten. eh.. buradan belliymiş zaten sorunun kabloda olduğu?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Buzi, 16 Ekim 2005 03:18 tarihinde demiş ki: "olm kendi ellerimle yaptim,cros bunlar" oda güzel[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar