salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 beyler ne zamandır yazıyorum ama gelen cvp lar yalan oldu yani bi işe yaramaıd ya ben kunlanıcı adımla oyuna giriyorum ama şifre degiştirme yerine giremiyorum + benim bi char var diezde lvl 61 mage dogum tarihini ne yazdım unuttum ögrenmek için program varmı bilen varsa lütfen bana ulaşsın [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eğer şifreni başkaları biliyosa unut o charı. yeni char kasmaya başla[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 program var aaaamaaaaaa çoğunda virüs uyarısı verio[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 doğum tarihi öğrenmek için program?? Kuşkulandım :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hide ip ile giriceksin siteye ordan şifreni gireceksin deiştirirken asp uzantısında takılıyor orda bir kaç kez daha proxy deiştirerek dene sorun kalmıyoır ben hep deiştiriyorum rahatlıkla[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 baba msn den konuşalım senle ya bana yardım etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar