Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu teknoloji bu fiyata Deel Notebook

Davion

Öne çıkan mesajlar

Açıklama

Latitude D600 yüksek kapasitede notebook performansı için dizayn edilmistir. Intel Centrino Mobile teknolojisini ile tamamen kablosuz iletişime hazırdır. Oldukça hafif, ince ve şık görüntüsü ile her türlü mobil ihtiyaciniz için ideal bir çözümdür. Intel Centrino Mobile teknolojisi standardı olan Intel 855 PM chipseti, Intel ProWireless Mini PCI kartı ve Intel Mobile işlemci ile donatılmış olan Latitude D600 günümüzde ve gelecekte kablosuz iletişim ihtiyacınız için tamamen hazırdır

Kategori : Taşınabilir Bilgisayar
Marka : DELL
Fiyat : 799 USD + KDV
Garanti : 2 YIL

Karakteristik DELL Latitude D600 Cent 1.6 256MB 14" 40GB XPH
CPU Cinsi - HIZI Intel® Pentium® M 725 Processor (1.6Ghz, 2MB L2 cache, 400Mhz FSB)
Ekran Boyu(Inch) 14.1”
Ekran Tipi XGA TFT Aktif Matrix ekran
Ekran Kartı 32 MB ATI Mobility Radeon 9000 DISCRETE
Bellek(MB) 256 MB Max.1024MB
Bellek Tipi DDR SDRAM
Floppy YOK
Sabit Disk 40 GB 5400rpm
Optik Sürücü DVD CDRW Combo
Faks-modem 56K V.90 modem
Ses Toshiba 16-bit stereo, MIDI support, Entegre stereo hoparlörler
Network 10/100/1000 Ethernet Intel Pro Wireless 2002 802.11b destekli Kablosuz Ağ
Port nfra Red, 1xParallel, 1xSeri, 2xUSB, S-Video Out, Mic In, Mic-Out, HP Out
Pil Ömrü 3 saat (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
Ağırlık(KG) 2.13kg
Yazılım Windows XP Home Türkçe

kaynak: www.kont.com.tr[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle abartıldığı kadarda yüksek performanslı bir makine değil. Ama iş için gerçekten ideal. 3 Aydan fazla kullandım. Ve sağlam olduğunu söylemeliyim. Yinede 3D bir uygulama çalıştırdıktan sonra makinenin kendini toplaması için epey bir zaman gerekiyor. Genellikle restart daha iyi bir çözüm. Makine kapatmayı pek sevmiyorsanız tercih etmeyin. Birde klavyesi biraz küçük. Yazı yazmak dert oluyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

para tuzagı vallahi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...