WarriorTheLast Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hakkımda Kosp,combo macro w.s.. iddialar atılmış ve tarafıma iletildi bu sebepten siteye kayıt yaptırdım . Arkadaşlar 2 seneyi geçkindir bu oyunu oynarım ve bahsi yapılan combo macro,dupe ,w.s.. ilgim olmamıştır .Oyuna girerim oyunumu oynarım ( zewk alıyorum ötesi yoq ) .Son konu 0000000 ; ewt bende 1 hafta önce öğrendiğim speed glitch muhabbetini oyunumda gösterdim fakat yaklaşık 6 aydır belki daha fasla süreqli humanlar ( benim gördüğüm - kapıştığım ) lvl ları 62-70 üstümde speed glitch denemeleri yaparak defeat moda soktular.İsteyenlere nick lerini de werebilirim.Konuşmak isteyenler warsa artık bu siteyi de takip edecem beklerim.. Herkese ii oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iLk oLarak seLam abi =) Ben WarriorTheLast Bizzat Tanırım abim sayıLır.onunLa oyuna Beraber Basladıydık oyunda Kullandıgı Tek Legal oLmayan Şey 40 Lvl ken Abbys te açtıgı Auto Loot tur =) Daha da Bişi Demiyom...[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ahahah utanmadan üye oluyorsun ver o zmn benden haksız aldığın npleri töbe yaa utanmadan birde ben yapmam etmem diyosun :S gözümemi iananyim horon teper gibi geliosun üstüme bide maliceiparazit warriortthenoob inflictid 1002 dmg , 289 dmg Press OK[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hey Gidi Gereksiz Mahlukat Adam Dioki Kosp , macro Tarzı Şeyler kullanmadım.Programsız yaptım Dio Sen hala üstüme kosuyon vuruon diyosun[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zaten glitch yapmak için program gerekmiyor LoLmusun + laflarına dihkat et[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya offf 2 dakka ara verip Su Yazdıgını okurmusun.. WarriorTheLast dioki porgram kullanmadım daha su oyun Boyunca dio yaptıysam herkes bana yaptıgı için oyunumda kendım yaptım dio.. Sen Diyon bide yapmadım deme gözümemi inanayım sanamı inanayım tarzı şeyler sölüon ben sana saçmalıyorsun diyince zaten elle yapılıo dion herkes onu dio zati elle yapılıo a.q.. Bide WarriorTheLast hakkında yorum yaparken daha dikkatli konus senın benım yasıtım deil o[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Herkes yaşına göre oynasın olurmu o zaman?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Herkes öle Yapıo zaten..[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WarriorTheLast Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Necro... yazdıklarımı ii oku sonra kendi fikrini söle . Dedim ki ; 1 haftadır glitch yapıyorum ( artıq onu da yapmıyorum ya neyse ) we konuşma tarzın hoş değil !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Necro, 12 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Herkes yaşına göre oynasın olurmu o zaman? , Gel maradona para vericem al Np ni.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 var np :D üstüne bi daha alınmıyor biliomusun? :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ay Lav Yu SteelBB :P[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: SlmTurkmusun, 12 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Ay Lav Yu SteelBB :P mi tu ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Necro, 12 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: var np :D üstüne bi daha alınmıyor biliomusun? :-p gel 30 char aççam ^^ neyse abi olan olmuş hadi ii oyunlar. son bir şey warrior abiminde dedği gibi bu olay sadece 1 haftadır var... o da artık tak ettiği için... bize yapıldığı sürece yaparız. bir aassini "lf gleech" yaparken gördünmü?[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sende o takımdansın stellbb aralarında sın savun tabi :S Jayna[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Necro, 12 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki: sende o takımdansın stellbb aralarında sın savun tabi :S Jayna o kıytırık prist benim ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kıytırık Priest Dedin Adama Savuncak Tabe =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 keşke hiç kullanmasaydın . bir daha kullanmazsan ne mutlu sana[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gerçek haliniz işte onlar yaptı bizde yaptık umarım charlarınız 0 lanır ama olan olmuş zaten almışssınızdır siz eğlencenizi...[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadas ile ilgli postu(filmi) ben atmıstım ,bu arada oda itiraz etmemis kabul etmis zaten :) glitch harici epeyce uzaktan vuruslar var ,ikisi bereber nasıl olur/olurmu? bi warr arkadas acıklık getirse?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Necro, 12 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: gerçek haliniz işte onlar yaptı bizde yaptık umarım charlarınız 0 lanır ama olan olmuş zaten almışssınızdır siz eğlencenizi... pff uzatmak istemiyorum ama anlatamadım size yani sana. bu olayı yıllardır yada aylardır yapmıyoruz. artık bize yapmalarından bıktık bizde öğrendik 1 hafta yaptık oaly bu kadar...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Heh işte o Konuya Değinmen ii oLuo Ben WarriorTheLast ın Cafeden Girerim Genelde.. Orda Hep Beraber Pk Yaparken Düşünüoruz ya Bu Warrior Lar Nasıl Uzaktan Vuruo Baslıcam Böle Oyuna Die SinirLenioz...[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: w00t, 12 Ekim 2005 17:11 tarihinde demiş ki: arkadas ile ilgli postu(filmi) ben atmıstım ,bu arada oda itiraz etmemis kabul etmis zaten :) glitch harici epeyce uzaktan vuruslar var ,ikisi bereber nasıl olur/olurmu? bi warr arkadas acıklık getirse? Lag in de yardımıyla oluyor işte. Zaten gleech muhabbeti o... Yani ortada program yada başka bir şey yok lvl 66 char kendini 50np için tehlikeye atarmı? biraz mantık lütfen...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ey yavrum be adamım gelmiş WarriorTheLast bu oyunun en eskilerindedir kendisi.... Benim şu anki Charımı 27 Lvl moradonda Larc Orc keserek yapan Sevgili Dostum Cem... Hiç arayıp sormasanda ben seni moradonda gordugumde mutlaka bir pm atmaya çalışırım :D Ve artık glitchers yapanlarda banlanıyor bunu kullanmasınız iyi olur :D :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ehuehuehue =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar