Impressive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 -CST- Serverlarina giren almayandaki turklerin ve almanyadaki yabancilarin , lag sorunu yaşaması üzerine , CST ekibi olarak 2 tane Avrupa serverimiz hizmet verir hale gelmiştir , bu iki sunucunun baglantisi almanyadan oldugu icin , o sunuculara giren turkiyedeki arkadaslar lag sorunu yaşar , baglantidan dolayi almanyadaki , ve avrupadaki yabancilar , serverlar dan tam hizmet alabilirler. Açtigimiz bu iki sunucu itibari ile sunucu sayimiz 5 e cıkmıştır. Avrupa dan rahatca CSTURK Hizmetinde oynamak isteyenler icin adresler : CSTurk #3 [EUROPE] - eu.csturk.net CSTurk #4 [EUROPE] - eu.csturk.net:27016 Son gelişmeler için forumlarimizi takip edebilirsiniz [signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ultima kac senedir gidio..Csde gider..Suruklenır gene gıder..basarılar..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 uo dan eski bildigim kadarıyla cs zaten cs yi adam akıllı oynayan adam en basından beri bilen adamdır :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Cs kac senelık pardon?[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 CST olarak radyomuz yayin hayatina gecmiştir , gerekli bilgiyi buradan anasayfamizdan alabilirsiniz.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cs radyo ilginç :D:D hade bakalım[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben cs 1.5 i cook sefiom :( 2. forumunuz ve siteniz açmıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sende bir sorun var[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Buraya tıklayarak deneyebilirsin.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 beyler oyunvadisi serverlerine noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayirli olsun ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 iyi güzel anlatmışsında kardeşim... serwerlarınızda oynuyorum ama hiç zevk almıyorum..hileci BEBELERE kendiniz izin veriyorsunuz.. adminleriniz genellikle görmezden geliyorlar... söyliyeyim dedim.. genede yolunuz açık olsun.[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bazi oyuncular kendileri haric herkez hile kullaniyor zannediyor.Takdir edilmesi lazimki vahi yoluyla anlicaklar degil.Ellerinden geleni yapiyorlar.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 4.5 5 sene cs le uğraşmış bi adam olarak size tavsiye veriim... Bırakın cs ms oynamayın.. Gidin kız arkadaş bulun sonra okulunuza falan bakın ne bilim bakın bişilere ama cs oynamayın hayatınızı çürütmeyin.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yabancilarla gorusmeyelim , bilmedigimiz yerlerede gitmeyelim. peki anne :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Server pazarlama yeri değil burası, ilgili alana konu açabilirsin. (internet, pazar alanı, vb..) Ayrıca mesajını c/p'leyip özel mesajdan gönderiyorum, konu açarken bir daha yazma diye. /silphatos [signature][hline]Msn | - Gaming Host Solutions - | CSTurk.Net | [Bu mesaj Silphatos tarafından 16 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar