Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tamamen cs ile ilgileniyorsaniz ? .. sadece counter-strike...

Impressive

Öne çıkan mesajlar

-CST- Serverlarina giren almayandaki turklerin ve almanyadaki yabancilarin , lag sorunu yaşaması üzerine , CST ekibi olarak 2 tane Avrupa serverimiz hizmet verir hale gelmiştir , bu iki sunucunun baglantisi almanyadan oldugu icin , o sunuculara giren turkiyedeki arkadaslar lag sorunu yaşar , baglantidan dolayi almanyadaki , ve avrupadaki yabancilar , serverlar dan tam hizmet alabilirler.
Açtigimiz bu iki sunucu itibari ile sunucu sayimiz 5 e cıkmıştır.
Avrupa dan rahatca CSTURK Hizmetinde oynamak isteyenler icin adresler :

CSTurk #3 [EUROPE] - eu.csturk.net
CSTurk #4 [EUROPE] - eu.csturk.net:27016

Son gelişmeler için forumlarimizi takip edebilirsiniz [signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
iyi güzel anlatmışsında kardeşim... serwerlarınızda oynuyorum ama hiç zevk almıyorum..hileci BEBELERE kendiniz izin veriyorsunuz.. adminleriniz genellikle görmezden geliyorlar...
söyliyeyim dedim.. genede yolunuz açık olsun.[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz!
- efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

4.5 5 sene cs le uğraşmış bi adam olarak size tavsiye veriim...

Bırakın cs ms oynamayın.. Gidin kız arkadaş bulun sonra okulunuza falan bakın ne bilim bakın bişilere ama cs oynamayın hayatınızı çürütmeyin.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Server pazarlama yeri değil burası, ilgili alana konu açabilirsin. (internet, pazar alanı, vb..)
Ayrıca mesajını c/p'leyip özel mesajdan gönderiyorum, konu açarken bir daha yazma diye.
/silphatos
[signature][hline]Msn | - Gaming Host Solutions - | CSTurk.Net |

[Bu mesaj Silphatos tarafından 16 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...