senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 geçen virtua cop oynadım eski günleri yad ettim :) şimdi serisini indirom oyunun (3 çıktı galiba en son) sizin bildiğiniz bu tür oyun neler var ? tam olarak bilmiyorum türünü ama shooter die geçiyordur heralde[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne oyundu be :) televizyona bağlanana aterilerdeki tabancalı oyunun az gelişmiş hali. ama zevk veriyordu! artık bu tarz oyunları flash ile falan yapıyorlar, görmüştüm bir kaç tane fakat link veremeyeceğim malesef.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 House of the Dead serisi zombi vuruyosun habire..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 house of dead time crisis duck hunt :-)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 16 Ekim 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ehe duck hunt'u almayalim :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok benzemese de moorhunt var bi de[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Öne çıkan mesajlar