TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kimse teknik direktörü olarak yüceltmediki adamı ama hiç düşünülmediği kadar şampiyonluk yarışını sürdürdü ama konu zaten futbolculuğu bazı çok bilmişler aradan çıkıp olayı futboldan çıkarıo o yüzden karışıo ortalık[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 tra bana tercüman olmuş ben yüceltmedim, sadece kovulmadı istifa etti dedim bu kadar[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlar td lüğüne birsey demiyorum. ben hagi diyince futbolu aklıma geliyor ve futbolundan bahsediyoruz. O Bir Efsane!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: hepsi istifa ediyo nerdeyse ama aslında kovuluyorlar.. Hagi'yi TD olarak savunmak Aptallıktır. Oyunculuguna bok atmakta Aptallıktır. senin şu sölediğini işte çıkıp ta biri söliyememiş en başta tartışma çıkaranlardan=) nerdeyse hepsi de süresiz uzaklaştırılmış,iyi de olmuş...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hagi'nin her GS'linin gönlünde ayrı bir yeri vardır Hagi'ye dil uzatmak da çoğu GS'linin gözükapalı saldırısına mağruz kalmak demektir..Git bi Real Madrid'liye Di Stefano'yuda çok abarttınız b.ktan adamdı zaten de aynı şey bence..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar