Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Bir Efsane!!!!

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

senin dmn açtıgın topic noldu wissi ? dfsafsa[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Ben affediyorum sen hala yanlis yaziyorsun. =]
Bir topic açıp Eski koko'culardan kim kaldı demiştin'ya..

Bende Cevap vermiştim kapanmış bilmem okuyabildinmi ?

Galatasaray'ın Almak için kıçını yırtıp alamadığı Adrian Mutu'da eskilerden kalma bir örnektir..

(Kokain dava'sı yaşandıktan sonra transfer teklifi yapmıştınız bunuda ekliyim)[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

hasan kabzeyi unutma.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

teknik direktör olarak başarısız olsa da, oyununa laf etmeyelim. (beşiktaşlıyım) adam serbest vuruş kullanırken hep heyecanla beklerdim gol olucak diye.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 10 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Çok çirkin bi adam ya

şimdi bu ne alaka ya ?Teknik direktörlüğü için birşey diyemem ama Türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcuların başında gelir.Futbolculuğuna laf atanlara diyecek söz bulamıyorum ya hagi varken yaşları çok küçüktü izleyemediler yada futboldan hiç bişey anlamıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sakin.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

:-)[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...