Lagwagon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben winxp ingilizce kullanıyorm film indirdim altyazı koydum ama haliyle altyazı turkce olduundan ğ,ş,ı...harfleri cok abuk sabuk cıkıyor... bu win deki dier uygulamalr icinde gecerli... bu sorunu IE de encodingle aştım ama dier uygulamalarda dedigim gibi sorun devam ediyor.... bir an once yardım ederseniz cok sevinirim...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 denetim masası -> bölge ve dil seçenekleri -> gelişmiş -> unicode olmayan programların dili = türkçe olmalı. dene bi bakalım[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abe cok saol,gayet gusel oldu,eline diline saglık:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yazdığım programlarda türkçe karakterler çıkmıyordu, o sorunu çözemeye çalışırken bu yöntemi kullanmıştım. işe yaramamıştı gerçi, vs.net in kayıt karakter seti türkçe değilmiş, değiştirmiştim olmuştu :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar