ShinAkuma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldun şu online emulator oyun oynamasını denedim baya hoşuma gitti ama malasef elin yabancısına sırf ping yüzünden yeniliyoruz aramızda kapışsak ya yada kapışanlar varsa benide kabul etsinler lütfen adam gibi oyun oynayalım
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 emin ol ping olmasada yenilirsinn[signature][hline]orochi
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hehe ii demişssin :horace: ii oynadığımı söyleyebilirim rahatlıkla ama benden çok daha iyi oynayanların olduğunu dahada bi rahat söylerim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 mesela ben *mütavazilik mode on" :D :D :D[signature][hline]
ShinAkuma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Valla ben yenilebiliriz ama son oynadıgım kişilerle hep şu pin yüzünden yenildim karşı taraf çok seri oynuyor ama bizde yavaşlama oldugu için özel hareketleri bile zor yapıyorsun oynadıklarım yenemeyecegim adamlar degildi ama biliyorum cılgınlık ötesi oynayanlar var onlar show cu biz oyuncuyuz
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adam çılgınlık ötesi oynıyorsa zati koparmıstır olayı onları yenebilmek dahada zor :D :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar