kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 duydun mu lonely ! kafanı yormayacaksın böyle şeylere :yapma:[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tamam abi ezberledim kızma hemen..:D:D bak söyliyim istersen: madde 1 : bana kardeşim demeyin madde 2 : bana çocuğum demeyin madde 3 : bana kardeşim demeyin madde 4 : bana çocuğum demeyin madde 5 : bana kardeşim demeyin madde 6 : bana çocuğum demeyin madde 7 : bana kardeşim demeyin madde 8 : bana çocuğum demeyin madde 9 : bana kardeşim demeyin madde 10 : bana çocuğum demeyin[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 garbage olsa bi çok şey yazarım bu konularda da, deplasmandayım yazamıyorum...:-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ekim 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bişey diyim mi ben hala anlamdım[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: fede, 15 Ekim 2005 02:41 tarihinde demiş ki: bi de benim anlamadığım insanlar niye bu tüp şeylerle övünür ahaha bak ben dirseğimi yalıyorum ahahah bak ben dilimi burnuma soktum hahaha bak elimi .....e soktum filan ne bunlar ya. yetenek değil ki ya şimdi aslıdna 100 metreyi 9 sn de koşmöaktan veya sırkla 50 metre atlamaktan serbest dalışla 150 metreye inmekten nefessiz 5 dakka suyun altında durmaktan everese tırmanmaktan farksız tamammı bunlar aslıdan hepsi aynıu şey isnanın zor olanı başarma cabası, aynı zor durumları yaşıyoruz hepsinde aslında. yanlzı işte benim veridğim örnekller daha cok pirim yaparken diilyle burnuna dokuna bilmek arşadaş ortamında bi "hahaha" dan öteye gidemiyo yaaa yaaa[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cuce'nin klavyesi bozulmuş...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cüce rofl hüsnü diyorum sana :lol:[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: fede, 15 Ekim 2005 02:47 tarihinde demiş ki: bişey diyim mi ben hala anlamdım Tamam sen ezberle diyalogu, sahurdan sonra okuyup anlarsın tamam mı? :D[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o zaman olümpiyat düzenleyelim. triatlon olsun mesela 1 dirseğini yalama 2 dilini burnuna sokma 3 en uzun mesafeye işeme madalya da verelim biraz bastıralım ya belki kabul ederler[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi dakka kaşar şey mi.. su... değil di mi biri değil desin aağğğğğğğhkkhkasl[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dilinle arkadaşını boğma, dizinin arka kısmına sümkürmeyi filan da ekleyelim olimpiyata..:)[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 T-Rex seniz yapabilirsiniz bunu[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Düşüyo jeton, a gayret!![signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Tarrega, 15 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Dilinle arkadaşını boğma, bu alanda garanti şampiyon ben olurum![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o nası bişey konuşmak suretiyleyse ben de varım iğrenç espirilerimle :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: vaniLLe, 15 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: @fede: hayir. sadece ka$ar. kiz tahminen nilden daha güzel böyle cekemedigine göre ahah[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Ekim 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hahahahahaha hicte bile. hayatta cekemedigim son insan bile olamaz lol. hem ehm , o hatun beni cekemedigi icin, ben de onu cekemiyorum . birde böyle bisey var =)[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Ekim 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sahura az kaldı. Bu durumu kutlamak için fedeyi sahneye davet ediyom. Diliyle burnunu karıştırcak ve xiphos damarını burnundan çıkartçak. Sonra da o damarla kendiği boğacak. Tabi ellerini kullanmıycak:D[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 başliyim o zaman ama oruç sakata gelmesin .salya sümük filan[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu arada mükemmel bi konu açmış kim açtıysa. Çok anlamlı, duygulandım..[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çekiştirmeyin birbirinizi rahat durun ...[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: fede, 15 Ekim 2005 03:04 tarihinde demiş ki: başliyim o zaman ama oruç sakata gelmesin .salya sümük filan Onun için sahurdan önce zaten:D[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 burnunu ayak parmaklarının arasına sokabilen varmı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o basit yapılır da bu konu iyice b.ka sardı[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 evet[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar