Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dırsegınızı yalarsanız kız olurmuşsunuz gokkuşagı geyıgı gıbı bişi buda aman yalamayı denemeyın eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence daha yararlı konular üzerinde yoğunlaşmalıyız[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: ShadowFury, 14 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Aslında değdirilebilir; -Omzunuzu yerinden çıkartıp kolu tamamen ters çevirirseniz, -Pazu kemiğinizi kırarsanız, -Omurganızı ortadan ikiye ayırırsanız, -Boyun omurunuzu yerinden çıkarırsanız, -Dilinizi koparırsanız(Soruya göre burnunuzu da olabilir=) -Çene kemiğinizi sökerseniz, Dirseğinizi yalayabilirsiniz... peki[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben değdirdim ama kolum elimde kaldı :P[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ayrıca biz adem yavruları dilimizi burnumuza da deydiremiyoruz, nitekim alnımıza da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 azimle deneyen dirseki kıcına deydirirmis :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 değmez ki insansınız siz.. olmaz yani kasmayın[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buz patencisi ufak bi kız vardı o değdirebiliodu bide bi adam var. ufacık bi çemberin içinden tüm vücudunu geçirip ayaklarından çıkartıyo çemberi. o da dokunur burnuna. hatta omuzuyla poposuna bile dokunabilir bence.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o diil de benim kuzen dilini burnuna sokabiliyodu.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öğk![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hatta diliyle burnunu karıştırıp,temizliyormuş falan filan fıstık.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kuzen kertenkele değil di mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öööğğğkkk!!! ilave : yemek yioz şurda, bari spoiler yapın, sahur yemeğini yiyenler bakmasın diyin :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ekim 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @fede: hayir. sadece ka$ar.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Ekim 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 diline burnuna sokabilio diyemi kaşardı? valla anlamadım o lafı? :-?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ZHAHAHAHAHAHAOAHAHAHAHAA!!!!:D:D:D[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loading ekranında kaldı bende anlamadım.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi de benim anlamadığım insanlar niye bu tüp şeylerle övünür ahaha bak ben dirseğimi yalıyorum ahahah bak ben dilimi burnuma soktum hahaha bak elimi .....e soktum filan ne bunlar ya. yetenek değil ki[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 (kaşarı anlamayan arkadaşa bu) Hayır ekmeğin arasına girebildiği için.. Alla allaa..[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! [Bu mesaj Tarrega tarafından 15 Ekim 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Lonely, 15 Ekim 2005 02:39 tarihinde demiş ki: diline burnuna sokabilio diyemi kaşardı? valla anlamadım o lafı? :-? hayir normalde ka$ar eheh[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ne ekmeği? ya ben buraların muhabbetine çok alışık deilim, kilitlemeyin sabah sabah adamı :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Neyse çocuğum sen kafanı yorma böyle şeylere..[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öeh yeni anladım... harbi çok kötüyüm ben bu gece yaaa[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 madde 1 : bana kardeşim demeyin madde 2 : bana çocuğum demeyin madde 3 : bana kardeşim demeyin madde 4 : bana çocuğum demeyin madde 5 : bana kardeşim demeyin madde 6 : bana çocuğum demeyin madde 7 : bana kardeşim demeyin madde 8 : bana çocuğum demeyin madde 9 : bana kardeşim demeyin madde 10 : bana çocuğum demeyin[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sevindim..:)[signature][hline]Senigidiidarefitilimumbacaklıkeratasenii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar