sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaa styx kimdi ben eski yunanda ölüler nehrindeki kayıkçı diye biliyorum doğrumu yada doğrusunu bılen varsa yazabilirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 STYX. Yunanca STUGEO (Nefret, anlamına gelir) sözcüğünden türetilen bu STYX Eski Mısır efsanelerinde bahsedilen bir yeraltı (cehennem) nehridir.[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saol ben yunan dıye bılıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 styx nehrin adı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet bende öyle yazdım zaten o kayıkçı olan adamın adı kharon[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 styx nehrin adı. o nehri geçince hadesin mekanına gidiliyodu galiba. bi de bu mit greeklere ait diye hatırlıyorum[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar