sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaa styx kimdi ben eski yunanda ölüler nehrindeki kayıkçı diye biliyorum doğrumu yada doğrusunu bılen varsa yazabilirmi???
nba Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 STYX. Yunanca STUGEO (Nefret, anlamına gelir) sözcüğünden türetilen bu STYX Eski Mısır efsanelerinde bahsedilen bir yeraltı (cehennem) nehridir.[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saol ben yunan dıye bılıyodum
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 styx nehrin adı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
nba Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet bende öyle yazdım zaten o kayıkçı olan adamın adı kharon[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 styx nehrin adı. o nehri geçince hadesin mekanına gidiliyodu galiba. bi de bu mit greeklere ait diye hatırlıyorum[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
Öne çıkan mesajlar