Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaw transformation scrollu eskiden kullanınca yaratıklar sen vurmadan seni göremiyorlardı şimdi harpy nin yanından geçiyorum (trans scrolluyken) harpyler başlıyor çat çut vurmaya :( nedn böyler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sebebi bazı *** mageler trans basıp seni yaratıkların ortasına çekip öldürüyordu o yüzden çok şikayet olunca artık çalışmıyor [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 16 Ekim 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ii olmuş çok ii olmuş walla **** mage ler seekingden adam alıp alıp tp liyolardı golemlere troll lere dm lere ohh süper walla[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 16 Ekim 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yoo çok güsel çalışıor dün ghost warriorlardan düşürdüq 2şertane aralarında dolaştım ne güsel :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence hiç iyi olmamış 2 kişi dm kesiyorduk yaratıkların içinden geçebiliyoduk şimdi geçemiyoruz ha bide trolle goleme ben çok adam çektim sebebi ise adam bize ks yapıyordu kandırıp party e alıyodum :-) orda öldürüyodum insan olmayana böyle işine gelene[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar