MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 beyler bilen var sa bana yardım etsin yoksa delircem oyunu yeniden kurdum herşey normal ama tam gireceği sırada hata veriyo invalid datatable data/zone.tbl ... nasıl duzeltebilirim biliyosanız yardım edin lutfen name:MaJeste nation: Orc Level:61 Np:5x.xxx ''Elemental Lord'' Clan:Symbolic
dumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 senin iş uzun biraz bununla ilgili cok kişi sorun yaşıyor bi başlık acıp iyice anlatayım en iyisi[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!!
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 senden gelcek cevabı bekliyorum... MaJeste=nonstop stun
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 uzun iş ayrı ayrı bunları düzeltmesi ya update ederken yada kurcalanması sonucu oyunun dosyalarının doğru yeride olmamasından kaynaklanıyor. client in setup i varsa baştan kurun pack leri indirip sırayla (1265 den 13002 ye) kadar tek tek c:/Program Files/Knightonline a atın ordaki server.ini deki versiyonuda 1302 yapın.. ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus
Öne çıkan mesajlar