Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Evet,herhangi bi ileti geldiğinde dıdıdı,diye bi ses var o yok,titreşim olayından sonra dilidilidili diye çıkan seste yok,seskliplerinide farklı kaydet deyip wav olarak dinliyorum falan,biri girdiğinde çıkan o seste yok.nedr bunun sorunsalı yav düzeltemedim gitti.Ses kartından demeyin,winamp falan gayet çalışıyo.Msn'i tekrar kurdum,msn plusı tekrar kurdum,yeni versiyon denedim yok olmuyo.Ses ayarları zaten yapılı,msndeki ayarlarda yapılı durumda,olmuyo çıldıracam nedir bunun sorunu nasıl düzeltilir bilen göre duyan varmıdır.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ayrıca wink'lerinde sesi çıkmıyo.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ve Sesleri bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben geçen gün bilgisayarın ses özelliklerini ayarlarından ses efekti kısmını sessiz yaptım.ondna sonra msn den ses cıkmadı hiç...nedeni o olmasın???[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: elvyn, 15 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ve Sesleri bir kontrol et. vallamı la :-) onlar checked zaten,sesi kapatmadım ama simdide düzeldi durup dururken anlamsızca..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 e ne diyim ben sana eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o değil bazen sinir oluyom kırasım geliyo :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar