tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hahahahhaha Raidennn koptum walllaa yaa.çok iyi yakalamışsın[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: forgiver, 10 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: öğrenci seviyesi yükseliyor işte nesi kötü Dünyada şu 2 insan tipinden nefret ederim.. 1) Ders mers takmayıp bunların tipe bak şu tipsiz haliyle odtü bitirse nolur diyenler.. 2) Asosyal 1 kızın yüzüne bile bakamayan bunlar şimdi kızlarla dolaşıyolar ama ben ilerde boğaziçine girerim diye kendi tatmin edenler.. Inanın bu süper üniversiteler hersene 1000 mezun veriyo ve ben kaçtane boğaziçili olup iş bulamayan biliyorum ve açıkçası bunuda yüzde 100 hakediyolar.. çünkü boğaziçini bitirmek başka hiçbir artısı olmayan adamlar.. Tahmin ettiğinden daha zengin tahmin edemiceğinden fazlada kitap okudum. Açıksı ben üniversiteyi bir etiket olsun diye istiyorum. Bu yukarda saydığım üniversiteleri kazanan okadar kültürsüz insanlar tanıyorumki sen buna seviye diyorsan sen de 2 numaralı insan tipindenmisin ? Not:Üye oluş tarihime bakın birde attığım post sayısına ben buraya bilgi almaya çok nadirende yorum yapmaya gelirim.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 öğrencinin 250 puanla girceğine 300 puanla girmesi daha iyi olmaz mı? kastettiğim bu, yani adam iyi kötü derslerine çalışır; nasıl olsa özel uniye parayla giriliyor diye, ortaokul seviyesindeki bir öğrenci seviyesinde uniye başlamaz öğrenci kalitesi dediğim olay bu, aynı adam fakat dersini az çok çalışıyor, + olarak yukardaki quote den o sonucu nasıl çıkardın hala hayret etmekteyim. [Bu mesaj forgiver tarafından 12 Ekim 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj forgiver tarafından 12 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Hellsing, 12 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Tahmin ettiğinden daha zengin tahmin edemiceğinden fazlada kitap okudum. Açıksı ben üniversiteyi bir etiket olsun diye istiyorum. Bu yukarda saydığım üniversiteleri kazanan okadar kültürsüz insanlar tanıyorumki sen buna seviye diyorsan sen de 2 numaralı insan tipindenmisin ? unide sana öğretecekleri bütün bilgileri sular seller gibi biliyosun, şöle bi kere dinlesem 4.00 la mezun olurum diyorsun yani tek derdin diplomam olsun mu? ayrıca sen megaloman mısın?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: forgiver, 12 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 12 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Tahmin ettiğinden daha zengin tahmin edemiceğinden fazlada kitap okudum. Açıksı ben üniversiteyi bir etiket olsun diye istiyorum. Bu yukarda saydığım üniversiteleri kazanan okadar kültürsüz insanlar tanıyorumki sen buna seviye diyorsan sen de 2 numaralı insan tipindenmisin ? unide sana öğretecekleri bütün bilgileri sular seller gibi biliyosun, şöle bi kere dinlesem 4.00 la mezun olurum diyorsun yani tek derdin diplomam olsun mu? ayrıca sen megaloman mısın? ya kusura bakma şimdi soruna bir örnekle cevap vericemde çok yorgunum şu anda..Sadace çok kitap okumaktan kazandığım hem iyi hemde berbat bir özelliğim 1 sayfayı 3 saniye de okuyabilirim ama sadace önemli yerlerini birşekilde nasıl yaptığımı bilmiyorum direk alıyorum geri gereksiz yerler öğrenemiyorum sıkılıyorum. Bu şekilde derslerde iyi olmam da pek mümkün diil.. Bu arada megolaman diilim ama her insanın içinde bir miktar ego vardır yok diyen yalan söyler.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: tipitip, 12 Ekim 2005 15:32 tarihinde demiş ki: hahahahhaha Raidennn koptum walllaa yaa.çok iyi yakalamışsın :) dimi ama[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 özel üniversiteler mevcut ünv sayısı göz önüne alındığında gerek ötesi bir eğitim kurumu bunun hakkınıda devlet alıyor kişinin ödediği parayla eğer kişi oraya para verip ben nede olsa mezun olurum mantığıyla giderse o adamdan vatana hayır gelmez ama her öğrenci özel üniversiteye bu tipler gibi gitmiyor bazıalrı normal aile çocuğu bintane gördüm göstereyim adamlar verdikleri parayı sonuna kadar çıkartıyolar hocalardan faaliyetlerden bu gibi adamlar gelecek için nimet ondan bazılarınız sakın özel üniversite öğrencisi tiplemesi çizip dalga geçmeye kalkmasın devlet üniversitelerinin hali ortada orda okunuyormu yoksa başka türlü olay-olguların arasında gidip geliyormu düşünsün[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sadace çok kitap okumaktan kazandığım hem iyi hemde berbat bir özelliğim 1 sayfayı 3 saniye de okuyabilirim abi bune şimdi soruldumu yoksa ego tatmininmi var? ilginç[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bnde 1 saniyede 10 tane geometri sorusu çözüyorum... war mı arttıran ... :P[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad [Bu mesaj tipitip tarafından 12 Ekim 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sacmalamayin, onceki sayfada kendisine dusuk seviyeli dendigini dusunmus. bu nedenle de aslinda durumunun o kadar da kotu olmadigini sadece bazi seyler icin (okumak gibi) baska seylerden (dikkat gibi) feragat ettigini, bu nedenle bu olcum sisteminde basarisiz olacagini fakat kendisinin de normal oldugunu anlatmaya calismis. son gunlerde insanlari bi ezme politikasiyla ilerliyosunuz ama hadi bakalim. iyi guzel eglenin ama baskalarini kirmayin, iki dusunup 1 konusun emi...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyi de kitap okumaktaki amaç dili zengileştirmektir stamam biyoloji kitabında önemli yerleri okur geçersin ama ama bir roman, deneme vs. okurken gözüne kestirdiğin yerleri okumak dil açısından sana pek bişey katmaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yani bu forumda yazanların %90 ı ya geyik yapmaya çalışıyor ya da birbirlerini ezmeye kalkıyor. O yüzden çokta yazılanlara saygı beklemiyorum Ama konu hakkında şunları demek isterim. Genel olarak ülkede bir özel üni. düşmanlığı var bunu gerek yazılan postlarla örnekleyebiliriz, gerekse etrafınızdaki insanların konuşmalarından duyduklarınızla. Çünkü bu tip 'sınıf' farkını açıkça konuşma gücünü sanırım etrafınızdaki insanların gamsızlığından alıyorsunuz. Hani, o zengin gider üni ye fakir gidemez falan filan. Mevcut sistemde inanın hiç bir zeka ölçümü ya da öğrencilerin 'parlaklığını' : gözlerimizi nasıl kamaştırdıklarını, ölçen herhangi bir değer yok. Maalesef 370' lerle üni.'ye giren öğrencilerin nasıl türev&integralde 'söndüklerini' açıkça görebiliyorum şuan, fakat şu bir gerçek ki nüfusumuz çokta başka sistemi kaldırıcak güçte değil. Haberlerde görüyoruz kardelenler okuyacak öğretmen olacak şu bu, sizce yeterince insanımız yokmu zaten? Şuan belki 50 yılın meslek gücünü taşıyabilecek insan sayısına sahibiz. Bu kadar çok insanı sınırlı sayıdakı bu meslek gruplarına nasıl sokarsınız? Onları neye göre sınar ve hangi değer yargısına göre üni. lere yerleştirirsiniz? Tabii eminim herkesin birer fikri, ülkeyi anında doğru yola sokacak parlak düşünceleri vardır. Ama yine; sizin, benim, etrafımızdakilerin düşünecekleri şeyleri bizi yönetenler zaten biliyor. Belki söylediklerim biraz, 'koyunmuyuz biz?, sadece iş gücümüyüz?' tarzı yakınmaları getirir fakat mevcut sayımız maalesef hem önemimizi hem de bizi diğerlerinden ayıran o güzel ayrıntıları yok ediyor.... Yazımın başında söylediğim bu özel üni. lere gelirsem. Devlet üniverstelerinin beyin gücünü eksilttikleri bir gerçek. Fakat ben demokrasiden yana biriyim. Ne o gençliğin verdiği kominizm, sosyalizm saçmalıklarına ne de bir süper hükümetin olacağına, inanmıyorum. Demokrasinin getirdiği bazı dezavantajlar yok değil tabii. Herkesin özgür olduğu ülkede eşit şartlarda 'zengin' olabilen kişiler sizin deyişinizle 'alt tabaka' ya da kendinizi söylerken özgür hissettiğiniz o 'parlak olmayan' tabakanın şanslarını biraz ellerinden alıyor. Fakat şunu söylemeliyim, aslında hiçbirimiz bu ülkede parlamıyoruz, kimsenin gözlerini kamaştırmıyoruz. Zaten çokta dikkat çekerseniz söndürülüyorsunuz....[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar