Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 arabulda falan arıyorum ama cogu eksik yada yanlıs ve fiyatları yazmıyo..ist-ankara en ucuz neyle gidebilirim tren ne kadardır adresleri daha net hangi siteden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim..[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tren 14 Milyon Otobüs fixtir öğrenciysen 30 Milyon metroyla git[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ohoo 30 çok gidiş donus 60a patlar..tren 25.600.000 edio gidis donus.. hmm 1gun kalmam gerekebilir.. ee birde ucuz bir otel bilen? sole tek gecelik,guvenilir falan?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 trenle yolculuk tam bır ıskence[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 hic farketmez..arac diil amac onemli ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tren çok iyidir laf ettirmem ayrıca otobüslede 30 elbette çok harem terminaline git araştırmaya başla pazarlık filan ben 15milyona bilet buluyorum ararsan sende rahatlıkla bulabilirsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Guvenlıgınızıde dusunun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 en sağlamı otobüs derim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Tabii ki trenle git. Ama düzgün iki tren var onlardan biri ile git. Fatih ve Başkent Fiyatlar otobüs ile yarı yarıya neredeyse. Dolayısı ile bilet almakta acele etmek gerekir çok popüler bu aralar. (Ve Türk milleti treni keşveder...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 otel için beşevlerde turizm otelciliğin staj oteli gibi bişi var günlüğü taş çatlasa 10M dir. 118 den numarasını iste ara çünkü yer olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar