hassand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bilgisayarim dahil herangi bi klasoru actiimda ustte hic bi toolbar yok. kendi kendine kayboldu toolbarlarim ve duzeltmenin hic bi yolunu bulamiorum. File Edit vs yazandan adres cubuuna kadar hic bi toolbarim yok:( nasi duzelir bilen var mi[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 f11 tuşuna basmış olabilirmisin ?[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 edit: IE die okudum. mozillaya geçin geyikleri yaptım. aldırmayın. (linuxa geçin) [Bu mesaj Caglar35 tarafından 13 Ekim 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 görünüm (view) girip toolbarları kontrol etmişindir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 orayı kontrol edemiyorum çünkü öyle bi yer yok şu anda:([signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Masaüstünde IE'yi sağ tık Özellikler Gelişmiş Varsayılanları yükle denedinmi bu yöntemi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar