arezd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 YA arkadaşlar blizzard galiba bu son hack olaylarından sonra accountlardan email deişimini engellemiş.YAni account alıp satarken baya bi sıkıntı yaşioruz.Bi önerisi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 2 hafta once rahat bi şekilde değiştirdim.. ama şimdi ne oldu bakmadım..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 YA arkadaşlar sürekli satılık ilanı bırakıp duruosunuz accountlar için de şu olaya nası bi çözüm buldunuz bi yazsanıza.BEn ne account alabiliorum şu an ne satabiliorum kitlenmiş durumdayım be e-mail hadisesi yuzunden. MEsela adama accountumu satıcam,ama accoumttaki e-mail adresimi deiştiremediğim için gizli sorunun cevabını yazıp her an adamın deiştirdiği şifreyi geri email adresime alabilirim.E adam da bunu bile bile bana güvenmek zorunda diil güvenmiyor da zaten.Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar