BssM Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Tamam darkmoon cardlar baya güzel ama ne dersiniz 8 cardı toplıcaz diye bu kadar para saçmamıza değermi??(bide şu ace of beast ne kadara gider:))[signature][hline]Under the bridge downtown Forgot about my love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eğer ace düşürürsen diğer kartlar çok pahalıya gelmiyo. ama faire olan hafta alırsan normalden pahalı tabi. ben ace of warlords 150g 2-8 warlords 120gye almıştım. elementals de ace zaten vardı, 2-8e 80g verdim aldım :) sorun ace, onu bulursan kolay[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben 2 gun onceki ubrs de bizim guılddekı bırıne düşen ace of beasti 27 golda almıstım,aynı gece 5 nolu kartı ararken biri ace of beaste 230 gold önermişti,sanırım fiyatları 200 goldun bıraz üzerinde acelerin.alacaksan önerim deck seklındeyken alman,böylece ayrıca kart aramazsın[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar