SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Chicago ya yakın olan Medicine Viscounsin(yanlış hatırlamıyorsam) bir bölge varmış.Oraya gitme ihtimalim var tanıdığın yanına.. Bilen? Nasıldır ne vardır güzelmidir.. Bir yardım etseniz..[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Snrm Madison-Wisconsin olacak o..Benim kuzenim üniversiteden sonra mba'ini orada tamamladı 3 büyük gölün kıyısında Kanada yakınlarında Amerika'dan çok Kanada'nın uzun çam ormanlarını andıran bol göl manzaralı kapalı hava sahibi ufak bir yerleşim birimi..Chicago'ya baya bi yakın saat başı uçak kalkıyor diye biliyorum..Üniversitesi baya bi ünlü diye duydum..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 chicagoya saat başı uçak mı kalkıyor ? olamaz bizim tanıdık arabayla 1.5 saatte alışveriş yapmağa haftasonları orya gidiyorlarmış.. Nasıl oluyor.. Ayrıca tanıdığım şahıs üniversitede çalışıyor eğer dediğin üni. buysa..[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Wisconsin, Minnesota, Iowa, Illionis, Indiana ve Michigan'ın tam ortasında kalan bir eyalet. Madison ise Wisconsin'in güneyinde, Milwaukee'nin komşusu. Chicago, Illionis'in kuzey-doğu kısmında kalıyor. Madison ise Wisconsin'in güneyinde. Yani araları araba ile yaklaşık 1 saat. En yakın göl, Milwakuee'yi geçtikten sonra, Michigan gölü var. Madison'a yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta. Birde Wisconsin'in kuzeyinde bir göl var ama adını hatırlamıyorum. Ayrıca yine hatırladığım kadarıyla kışın epey soğuk bi yer. Hatırladıkça yazarım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ha birde, Madison parklarıyla ünlü bir yer. inanılmaz güzellikte parklara ve yeşilliğe sahip. isimlerini yanlış hatırlamıyorsam goodman park, hoyt park, cherokee marsh onlarca parkın arasından en güzel olanları. Vilas park ise en çok bilinen parkı. özellikle hoyt park'ta kafa dinlemek için güzel yerler var ama parklar konusunda çok katı kurallara sahipler.. böyle hatırlıyorum. daha hatırladıkça eklerim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ekim 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 madison[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hiçbi fikrim yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bn ny syracuse dayim uni icin ucakla bir bucuk saat uzaklikta chicago. ama cok iyi ole istnbul gibi biyer bekleme sakin hayal kirikligina urarsin dedigin yer icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ya ne beklediğimi baz alırsan İstanbuldan daha güzel biyerde çıkabilir yani.. Benim beklediğim yer büyük-gelişmiş-alisveriş merkezleri-eğlence diyarı biyer değil ztn..[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 life with louie diye bi çizgi film vardı o wisconsinde geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ahah evet hatta foxkids'de.. Çok severdeim yaw bn onu. Hey gidi günler hey.. Hatta bi bölümünde kardeşini keklemişti Wisconsin Canavarı gelip seni yiyecek filan diye doğru .. :)[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar