ironhammer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya bişiler yazıyoda tam anlayamadım şimdi daggerlarda ambush backstab ve sinisterstrike gibi skiller kullandığımızda daggerımız 1.7 ye göre hasar hesaplamasımı yapılıp hasar veriyo (yani diğelim 1.5snyelik 30 hasar veren bi dagger 1.7 e göre hesaplanıp 34 hasar veriyomuş gibi mi olcak yani DPS mi önemli hale geldi) yoksa 1.7 ye kadar olan hasar mı hesaplanıyor yani 2.0 bile olsa 1.7miş gibi mi hesaplanıyor ? Anlıycanız iice kafam karıştı eski sistemde Dps si az bile olsa yavaş ama maximum hasarı yükske dagger kullanırdık şimdi 1.5snyelik dps si 40 olanla 2.0 saniyelik dps si 40 olan aynı hasarımı vericek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dps konusunda değişen bir şey olmuyor silaha bakarsan. Tek olay ambush, backstab , mortal strike , overpower ve sinister strike vururken atk. powerdan gelen bonus ( atk. power / 14 ) silahın hızıyla değil de sabit 1.7 (dagger için ) ile çarpılıyor.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yani dpsmi önemli oluyor artık ambush backstab vsyrede.Dps saniyedeki hız olduna göre 1.7le çarpılıp maximum hasar belli oluyor yani artık ölemi ? [Bu mesaj ironhammer tarafından 15 Ekim 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şu an min-max damage önemli, artık silahın hızının önemi yok.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 peki bu wind fury i nasıl etkiledi? deniliyor ki paladinler ve çamanlara gizli buff olmuş.. bakınız -muş geçmiş zamanın rivayeti eki kullandım :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 etkilenen skiller ambush, backstab , whirlwind, mortal strike , overpower ve sinister strike sadece ve sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar