Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8 le gelen yeni meele attack sistemi

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

ya bişiler yazıyoda tam anlayamadım şimdi daggerlarda ambush backstab ve sinisterstrike gibi skiller kullandığımızda daggerımız 1.7 ye göre hasar hesaplamasımı yapılıp hasar veriyo (yani diğelim 1.5snyelik 30 hasar veren bi dagger 1.7 e göre hesaplanıp 34 hasar veriyomuş gibi mi olcak yani DPS mi önemli hale geldi) yoksa 1.7 ye kadar olan hasar mı hesaplanıyor yani 2.0 bile olsa 1.7miş gibi mi hesaplanıyor ?

Anlıycanız iice kafam karıştı eski sistemde Dps si az bile olsa yavaş ama maximum hasarı yükske dagger kullanırdık şimdi 1.5snyelik dps si 40 olanla 2.0 saniyelik dps si 40 olan aynı hasarımı vericek ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dps konusunda değişen bir şey olmuyor silaha bakarsan. Tek olay ambush, backstab , mortal strike , overpower ve sinister strike vururken atk. powerdan gelen bonus ( atk. power / 14 ) silahın hızıyla değil de sabit 1.7 (dagger için ) ile çarpılıyor.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu wind fury i nasıl etkiledi? deniliyor ki paladinler ve çamanlara gizli buff olmuş.. bakınız -muş geçmiş zamanın rivayeti eki kullandım :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...