Jack_Noble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ee Her Baslangıcın Bır Bitişi Vardır Dıyorum Ve CEsme Tatılımı Bıtırıyor Ve 1.5 Ay Aradan Sonra Aranıza DOnuyorum Makınama Kavustugum İçin Cok Mutluyum Bu Hasret Bıttı Gercekten Cok Hazter Cektım Ama Kavuştum Olsun Mutluyum Huzurluyum Artık...![hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kötü olmuş bence[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 geçer yakında[hline]Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yanlız yazamıyorum Kahretsın 10 Parmak :( Unutmuşum Bıraz Garip Ama olsun Alısırım SImdı Gıdıp Sylveriyadan acc Açtırayım YAvaş YAvaş Alısırım *EFSANE GERI DONUYOR*[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ultima acayip sux bi oyun ya sen dön izmirden neden döenrsin ki ayrıca?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 niye öyle diyorsunuz anlamadım ama:/ hoşgeldin diyim tanımıyorum ama:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ultima Benım Hayatım İzmırden Donersın Dıyorsun Ben Karşıyakada Oturuyorum Onuda BElırteyım Ayrıca 80 Km. Ehe ehe Otobusler Kalkıyor Yakından Yanı :) Istesem Gıderım Amna Sanmıyorum BEllı de Olmaz...[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Chenmail Senın Benı Hatırlaman Lazım Ama Olsun :( Yinede SAooll[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben olsam ve imkanım olsa yaz sonuna kadar kalırdım ben de öyle diyordum sanane zamanlarında 2001 ekimden beri oynamıyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hos geldin evine her kimsen ve nerde yasatılıorsan :)[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 banane yaa benim tatilim daha bitmedi ekimde açılacak üniler...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar