cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gerçekten iyi alt clanın sınır bile 50 ( beni ark almıştı orda assist ti clanda tartışma çıkınca çıkmak zorunda kaldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: iron_man, 14 Ekim 2005 18:52 tarihinde demiş ki: YA SALLA COK SEY SÖYLEMEYE GEREK YOK. MESELA BİZİM HİÇ BİŞEY YAPTIĞIMIZ YOKKEN HER NE SEBEBTENSE GELİPTE BİZE SATAŞAN NOOB UN HANGİ KLANDAN OLDUĞU BELLİ.GENE FORM DA KLAN KAVGASI CIKACAK..cevap verdiğimizde suclu olcaz ama kimin başlattığı belli..daha öncekilerdede olduğu gibi noobun teki ortalık sessiz sedasızken cıkar bi kıvılcım çakar..BU NOOB UN PATRİOTLA ilgili actığı bi sürü baslık var..sadece bi kaç sayfada ilerde cok uzakta değil..bide derdi neymiş anlatsada derdine deva bulsak.. [Bu mesaj iron_man tarafından 14 Ekim 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Senkimsin lam öyle ileri geri konusuyosun sizin clanı kıskanıoyurm varmı ?!?! süpersiniz siz zaten evet kıskanıyorum söyledim oldumu? benim hangi clandan oldum belliymiş hangi clandayım?!?! söyle hadi ne kadar biliyorsunda konusuyosun clanımı?! tek ümidim clan bug kalkar o clanınız dağılır masterınızda banlanır aMin.[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osman06_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya beyler cogu kışi paTRiot u kıskanıyor bu bı gercek bıde cogu dandık clan kafa tutmaya calısıyor ee bu oyunu bılenler paTRiotla yarısılmayacagını bılır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hehe Bizim clan dagılmak üzere zaten (Turkmasters) su an clanda 10 kisi var ama yinede grade3 bilmem anlatabildimmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet anlattın clan members baya iyi[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: semihgunes, 14 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Bizim clan hepinizi döver :D (not:Clanın ismi imzada yazıyor) :D :D :D olm sacmalama girmişsin yabancı clana yakışırmı lem gir bi türk clanına adam gibi :P[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Cool1907, 14 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Hehe Bizim clan dagılmak üzere zaten (Turkmasters) su an clanda 10 kisi var ama yinede grade3 bilmem anlatabildimmi? ne grade 3 ü lem?daha dün 1 di :?:?:?:?:?:?[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Öle oldu toplasan 10 kisi var clanda simdi:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 KhanJAR BEN AHMAK HERİF ..LAN LI MANLI KONUSMA HADDİNİ BİL.. [Bu mesaj iron_man tarafından 14 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Biz 3 kişi grade 1 iz wallahi :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Clan bug fixlenirse gercekten oyunun daha bi anlam kazanacagi kanisindayim. En azindan su adami alalimda grade atlayalim vb muhabbetler olmayacak. Umarim en kısa zamanda eskisi gibi 36 kişiye fixlerler clanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phatharkonen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet ya su clan ısını duzeltırlerse baya ıyı olacak castleye gelınce clanları reddedmekten anam aglıyor onune gelen clan atıyor[signature][hline]Hiç kimse senin düştüğün kadar düşmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: TaLkative, 14 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Biz 3 kişi grade 1 iz wallahi :D grade 1 için 720k gerekiyor 180 sende olsa 720-180=540 diğer adamlardada 270k filan olması gerekiyor takdir ettim eğer doğruysa[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Way Be Bizim Clan'a Kalabalık Dıyordum 96 Kısı Clan Varmıs Neyse Sınır'ı Fazla Gecmemıs Bızım Clan 47 İdeal :) Necro Senın de ısın Yokmu Be Arkadasım böyle seyler Arastırıyorsun Şaka Ellerıne gözune sağlık BIzler ı Aydınlattın.. Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LwL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diavolo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Necro, 14 Ekim 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Knights (61) Knights (96) PaTRiot (75) CHOSâ�¬Nsâ�¢ (54) retroSpect (63) TurkMasters (62) ViSiONâ�¢ (47) UknighteĞ (92)lolmusun? Sonuç Clan Bug Sux :-p Ptariot clanı temizlik yapmaya devam ediyor.Ş uanda 50 kişi civarındayız...clana adam almıyoruz.. Zaten o kadar kalabalık olmasının sebebi 2inci hatta üçüncü charlardı..Temizlik devam ediyor.. clan sınırı 36 kişi olsada herkes bizim hala grade 1 olduğumuzu görse....[signature][hline]Ares El-morad Kasar 60+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eheuehe n00biesler sizi Necro alırım aklını :D o nasıl beddua lem heywan :D DipNot:Beni tanırsın Atilla ya bakam sen gelirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 en baba Clanı ben Gördüm malesef hiç kimse Bu CLanları dövemez hahahaha :D En Baba CLan : En_Baba_Clan En baba Alt Clan : Ekmek_Var_Yenmi Onun Altı : Clana_bak_a.q :D amma Clana ama ahahahaha[signature][hline]>>>>::::BiGSeXy - SuiSui::::<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 1 ikincisi demeyi unuttum ben TurkishTown Clanındayım yaklaşık Clanda 20 - 25 kadar kişi var zaten Cafe Clanı ama Clanın tüm npsi Cafedekilere Ait yani Cafeden 10 Arkadaşa :) inşallah Garede 1 oldugumuzda buda büyük bir sorun Olmaz.... Ilk char : 2pac_shakur Diğer Char : SuiSui Öbür Char : Kem1k Üçüde benim ama Birini Caldırdık... :([signature][hline]>>>>::::BiGSeXy - SuiSui::::<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Jabba, 14 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki: bizde 125 yazıyor xiegeon da clan adı cannabis.. internet adresinde ne yazıyo bilmiorum valla.s o clan daha grade 2 bile olamadı daha üstelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar