Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc mı nasıl donduracagım Yardımcı olurmusunuz?

Cauchy

Öne çıkan mesajlar

bi ara gm ler foruma sole bi msj atmıslardı türkcesini yazıyorum:
accaountlar şu anlık silinmemektedir sonsuza kadar bizde duracaklar account listesi o kadar kalabalık deil kapatılması gerekmiyor ama ilerde hdd dolarsa yeni hdd ler almayı düşünmüyoruz :) sizin accları silicez lol[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eaglewingg, 15 Ekim 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
lol harbiden o fiyatamı sattı ? o_O

3 kişi dusurtuk onu.. Nanette - Mayweda - Cauchy.. bu mal paladin roll de kazandı.. dedikki bekle piyasa yapalım bu sap 500g ye vermiş off :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hala yanarım ona Ah ta bagırıyordum 750g dıye cevap gelmedı bır huntera 500g dedım ok dedı ıcımde gıttı 500g az para degıl nasıl hemen ok dedı dıye bır kere demıs olduk adam trade ekranın da dedım ne olursa olsun =))) epıck maunt ata yatırdık halada alamadık ole ıcımde kaldı o =)))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cauchy, 15 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
Ya ben hala yanarım ona Ah ta bagırıyordum 750g dıye cevap gelmedı bır huntera 500g dedım ok dedı ıcımde gıttı 500g az para degıl nasıl hemen ok dedı dıye bır kere demıs olduk adam trade ekranın da dedım ne olursa olsun =))) epıck maunt ata yatırdık halada alamadık ole ıcımde kaldı o =)))

biz epic i aldık char ı sattık yeni char aldık sen hala epic alacan[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu lafı seviyorum :
aramaya inanalım arkadaşım (ilk kez söyledim bu lafı, mutluyum =)

http://forum.paticik.com/view.php?id=146751
http://forum.paticik.com/view.php?id=135079
http://forum.paticik.com/view.php?id=128627

daha önce en üztteki linkte yazmıştım ama hadi tekrardan yazmış bulunayım. bir faydamız dokunsun.

said:
1. önce account managementdan accye giriyorsun
2. sonra aşağıda Billing Information kısmında Change Sub script ion u tıklıyorsun
3. burada ödeme şeklini göreceksin. direk olarak ödeme şeklin olan kart resminin yanındaki tiki kaldır
4. tamamdır

accountunu dondurduktan sonra, oyun süren dolana kadar oynayabilirsin. misal : ödemeyi 3 eylülde yaptın ve 3 ekimde diğer ödeme yapılacak. ama sen 17 eylülde accountunu dondurdun. 3 ekime kadar istediğin kadar oynayabilirsin ama 3 ekim günü kredi kartından para çekilmeyeceğinden oyuna giremeyeceksin.

eğer accyi dondurup 6 ay içinde açmazsan, authorization keyin silinir ve karakterlerin gider. tekrar account açmak için sıfırdan auth.key girmeli (aynı keyi girmelisiniz) ve başlamalısınız.

ayrıca accyi dondurduktan sonra farkedeceğin gibi, levelinla orantılı olarak rest point alıyorsun. bunu blizzard, kullanıcı oyunun oynanmadığı zamanda kullanıcı diğer kullanıcılardan geri kalmasın diye verilmiş bir bonus olduğunu söylüyor. mantıklı.
[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...