UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elımde hıc bı zaman patlamaz cunku trınaları cok ucuz fıyattan aldım yanına da +6 shard alırım basarım +7 e olanı satarım yıne karım olur swıft potları su anda 50m den kyum anın da gıder[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :D:D arkadaşlar cyhper da sscroll almak isteyenler beni bulsun. tanesi 999999999 mauhahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Amma saf varmış bu forumda ya Fake kredi kartlarını, paypal hesaplarını ortalama 16 saat sonra anlayabildikleri için ve ChargeBack den adam banlamamak için bu şekilde bir sistem yapmışlar. Yani eğer bir sorun yoksa aldığın scrolları satabilecek yada kullanabileceksin. Adamlarda güzel bir şey düşünmüş. sen git 999a sat scrolları bi uyanık sensin bu oyunda herkez salak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yazıdan anladığım kadarıyla sadece 24 saat için trade edemiyecekler o itemleri ama tam emin değilim. bu arada unolablabla sen charını kimden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben de tam olayin biraz yanlish anlashilma icerdigini yazacaktim ki yazmish tosun pasha. Power Up tan alinan itemlar ancak 24 saat sonra trade edilebilir ve merchant a koyulabilir hale geliorlar.. henuz onlarin trade ve merchantinin yasaklanmasi gibi birsey yok..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bizim insanımız hurafe yaratmakta ne kadar üstad böyle ya???[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 parali olsun ne gzl clan pls aga kelimelerinden kurtulucas + cocuklarin girmesinden + her onune gelenin acc acmasindan..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende 30 tane defans scroll kağıdı aldım içimde patladı valla bu gün aldım bide bilmiyordum bilsem alırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ühüüüüüüüüüüü:([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sadece paralı yapmak yetmez; Artı: -Savcılıktan adli sicil kaydı. -Nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus cüzdanı örneği. -Muhtarlıktam ikametgah belgesi. -Yetkili bir sağlık kurumundan sağlık raporu. -Reşit olmayanlar için veli izin belgesi de lazım :D[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 keşike apralı olsada adam gibi oynasak[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oyuna ilk başladığımdan beri shadowbagne yada wow gibi paralı olmasını istemiştim.. gerçek olacak çok hoş :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matruska Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ulan hiçbirinizin okuma yazması yok mu? 24 saat geçmeden trade edilemez, merchant a konulamaz demişler. kör müsünüz kardeşim? okuyun azcık cevapları. paypal ve kredi kartı sahtekarığına karşı alınmış bir önlem bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 tamamen saçmalık olur bu şekilde bir çok userda azalma olur ticarette oyunun bir parçasıydı şahsen ben bu salak oyuna para vermek istemiyorum çünkü boşa gidecek[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 okumadım lol :D ama eskiden 24 saat beklemek yok tu aldığım gibi tezgah kura biliyordum saol yardımcı olduğun için :D [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 15 Ekim 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar