Pha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Char name griz Hımm nerden başlasam Epic mountu var tabiki,epic itemları: Belt Of Archmage Gloves Of Spellmastery Freezing band Ring of spellpower Arcanist mantle Staff of dominance(+30spell dmg enc) Dyrad bindings(warsong gulch exalted reward,+9stam enc) Choker Of Enlightment Diğer itemlar rare pvp itemları Rank 10 şu anda bu hafta 11 görebilirim bi ihtimal. Warsong gulchda exalted Alterac Valley revered Arathi basin revered(haftaya oynarsam kesin exalted) Aklıma başka bişey gelmedi,ilgilenen varsa öm atarsa konuşuruz, daha detaylı bilgi isterse verebilirim. Bi de aslanlar gibi lvl 20 druidim var yine bl de lol[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vsbox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün uykulu halimle charın ud mage olduğunu bile yazmamışım eheh. http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Burning+Legion&faction=h#top[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 up[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fiyatı 300 m olarak yeniden belirledim bu arada.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Griz satma eray a ver bak onu da kesme hakkım var pls[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 up[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 up.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Unutmadan migrationdan önce rename şansınız varken kaçırmayın derim fiyat da makul gayet.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Migrate ettim charı, çok iyi bi fiyat gelmedikçe satmayı düşünmüyorum ancak yine upliyim dedim Arathi basin de exalted. Guild BWL ye başladı, ragnaros farm status de şu anda char da 100 küsür dkp var falan fıstık.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar