enaksis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 help pls. lvl 51 mage im var kasamıyorum. sevap işlemek isteyen varsa oyunda beni bulsun. nick: CAPSiN LVL: 51 mage np: np de neki ( yani 0) [Bu mesaj enaksis tarafından 15 Ekim 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ramazan ayıdır sevaptır bütün mümin ke ci arkadaşlar şu diezdeki arkadaımıza yardım edelim :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lol :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biz yasarken cehennemi görüyoruz ne sevabi ya :D:D ares'de olsaydin bulurduk seni kasicak birini :D[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bütün serverlarda seni mi arayalım[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sevap için aramalısın ;)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 beni de ares de kasarmısınz yakında yarın öbürgün 55 ımda benı 60 a kadar kasabılecek bir baba yigit varmı :) ewt cıksın desın senı party lerın hepsıne aldrıcam sen artık 60 yolcususun. 60 olunca 1 GB onun :P hahaha bunu yapabılecek varmı :) ( gaza getireym biraz :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar