Predatory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Arkadaşlar ben Magic Online Oynamak istiyorum ne yapmam lazım?Acele CVP Pls...[signature][hline]Sevdimmi Allah'ına Kadar Sever,Sildimmi Bir Kalemde Silerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yukardaki tutorialleri oku be ?[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predatory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: yukardaki tutorialleri oku be ? Hocam Orada O Kadar Ner Değil artı ben bu sitenin yeni üyesiyim tam olarak bilmiyorum ekantımı aldım ve şu an oyun iniyo bunun update leri falan varmı?Konusu ne?Yardım edersen sevinirim...[signature][hline]Sevdimmi Allah'ına Kadar Sever,Sildimmi Bir Kalemde Silerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bir konusu yok online olarak magic oynuyosun işte insanlarla. Asıl oyunu oynaman için kredi kartınla acc açman gerekiyor onlar sana 1 deck i veriyorlar başlaman için sonra istersen kendinde alabilirsin kart ama Türkiye den çoğu kredi kartını kabul etmiyorlar. Önce bir test et derim sınırlı serverında... not:bu arada ekant nedir abi ya....[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teco Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Predatory, sanırım Magic Online'ı warcraft, diablo gibi bir oyun zannetmiş. Magic Online, Magic: the Gathering masaüstü oyununun online versiyonu. Bence bırak magic falan, al bi warcraft 3, otur DotA oyna ^^. ekant=account olsa gerek. [Bu mesaj teco tarafından 10 Ekim 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: dreagloth, 10 Ekim 2005 08:56 tarihinde demiş ki: Bir konusu yok online olarak magic oynuyosun işte insanlarla. Asıl oyunu oynaman için kredi kartınla acc açman gerekiyor onlar sana 1 deck i veriyorlar başlaman için sonra istersen kendinde alabilirsin kart ama Türkiye den çoğu kredi kartını kabul etmiyorlar. Önce bir test et derim sınırlı serverında... not:bu arada ekant nedir abi ya.... hazır konusu açılmışken, bu kredi kartını kabul etmeme olayı nedir ya? ben daha önce açtım bir hesap, bir drafta katıldım, birkaç booster aldım ama son birkaç haftadır yeni birşey alamıyorum, draftlara giremiyorum, çünkü "shop" a girip alışveriş yaptığımda kredi kartınızın adresi bankanıza bildirdiğiniz adresle uyuşmuyor diye bir uyarı geliyor ?! Bu nedir ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 O olay tamamen Türklere güvensizlikten kaynaklanan birşey, çözümü; mail atmak benim bilgilerimde yanlışlık yoktur vs. şeklinde, gerçi ben üç mail atmış olmama rağmen sonuç alamamıştım.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 11 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende magiconline a başlıcaktım ama update etmio offffff delircem zaten kredikartı sorunu varmış benim gecenin 3'ünde kahve içerken draft yapma hayalim yalan oldu neyse :))[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gothic inan bana ben denedım olmuyor gece draft :S gozlerden uyku akarken kart secemıyorsun yada ben secemıyorum:P ama olsun o zamanlarda bazen daha kolay olabılıyor...[signature][hline]no one has the to take another's life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaa düşünsene (fantaziye bak beee) arkadan moonspell - alma mater çalıyoo saat 22:00 suları dışarda kar yağıo oda sıcacık sıcak çikolatanı içip magic oynuosun ohaaaa beeeeee ffantazi rulaz[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Böyle birşey için online oynamana gerek yok. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Apppr rulazzzzzzzz varmı oynayaaaaaan[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: dreagloth, 11 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: O olay tamamen Türklere güvensizlikten kaynaklanan birşey, çözümü; mail atmak benim bilgilerimde yanlışlık yoktur vs. şeklinde, gerçi ben üç mail atmış olmama rağmen sonuç alamamıştım. ben de hotline'larına telefon ettim de 24 saat çalışmıyormuş hotlineları :) çalışma saatlerimiz bla..bla..bla... diye bir mesaj dinledim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gothic appr dediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Appr dediğim kartların resimleri olmadan oynanan magic online diyebilirim.. IP üzerinden bağlanılarak oynanıyor istediğin kartlarla istediğin desteyi kurabiliosun.. Ama herşey manual yani faz ları damageleri fln kendin ayarlıyosun ama çok iyi bi playtest aracı ;)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 magic apprentice aha buda tutorialı =) http://forum.paticik.com/view.php?id=85966[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar