lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 heralde türk ip ban yine gündemde ; giremiyoruz server a . patch mi ne çıktı dediler en son. ne zmandır uraşmıyodum , birden esti ama heves kaldı kursakta. biriniz durumu açıklaya pls..[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 en son hangi pach yukledin??[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hocam patch yapmıo / siteye bağlanmıyo[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 evet abi bende 1302 yi yükledim connect diyo kalıyo ben pc ye o bana 30dk bakıştık sinirlerim bozuldu çektim fişi dışarı çıktım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Verdiim linki kullan :-)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 baba göremedim valla bi daha verirmisin şu linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hee aldım baboli saolsın ^^[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kaksi ayıptır sorması hangi link aradım bulamadım sölermisin :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ buyrun kardişler[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. [Bu mesaj KaKsi tarafından 15 Ekim 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu launcher in linki, launcher burdan update ediyor. Bütün update ler orada mevcut.[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya bizim uptade le bi problemimiz yoki ayarlardada 1302 yazıyo zaten şimdi yeniden bunları extract mı etcez yani_?[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 anlamadim bu isi sizde bi sorunmu war yoksa biz sanslimiyizda girebiliyoruz..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 wallaha ben direk 1302 yi indirdim extract ledim ko ya çalıştı oyunada girdim ^^[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: lordofdeads, 15 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: wallaha ben direk 1302 yi indirdim extract ledim ko ya çalıştı oyunada girdim ^^ ben indiriyom hepsini :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 BADDAL ne sorunlu insansın :P :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 problem man baddal :)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar