tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaşlar merhaba. Bugün kadıkçye gittim yazıcıoğlu etrafına , kampanya sebebiyle adsl modem kalmamış gibi . hazır araştırma imkanım doğmuşken burayada bir sorayım dedim. 100 milyona kadar para verebilirim modeme ancak gereksiz extralara girmeye luzum olmayan bi dönem. Bu tip modem kullanan arkadaşlar hangi marka kullandıklarını ve memnuniyetsizlikleri varsa oluşan sorunları açıklarsa sevinirim.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Zyxel 650 R, tek bi etherent çıkışı var, 1 yıldır hiç bi sorun çıkarmadı[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Speedcom+ ADSL Router modem. Teknosa'da satılıo. 65-70 milyon arası bişiydi galiba ve bi kaç kişiye aldırdım çok memnunlar.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar