lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gözümün önünde boss cıktı ama civcivle girdiğim için öldüremedim.partyde oldugum arkadasım kesti cıkan sadece 20 dene arrowdu :))[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biri koyabilirmi yapamadım sanırım http://img426.imageshack.us/my.php?image=amantanr305m0yx.jpg[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 öbür türlü wermişsin :D Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares [Bu mesaj zzz tarafından 15 Ekim 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 [spo1=Aman Tanrım!! ][/spo][signature][hline]Manga Fun ClubManga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 off yaaa bişide cıkmadı sansıma bak :(([signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 vay be oyunun en sğalam bossu o kesememen normal[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 http://img426.imageshack.us/my.php?image=amantanr305m0yx.jpg en iisi böle :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: LordBowman, 15 Ekim 2005 15:12 tarihinde demiş ki: vay be oyunun en sğalam bossu o kesememen normal adamda civciv war oyunu biliosan ne anlama geldinide bilirsin[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sanki adama laf söledik bossa laf söledim ben kesememesi gayet normal poleminiğine giremicem :D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: LordBowman, 15 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki: sanki adama laf söledik bossa laf söledim ben kesememesi gayet normal poleminiğine giremicem :D :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya normal accla girene kadar keserler die düşündüm civcivimi kasıordum. günde 40-50 opal saphir cıkarıorm civcivle oralarda o ysuden civcivleydim sok oldum :(([signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sen char değiştircen o charı moradona geçircen sw bulcan taa en arkaya oraya kadar koşcan fln ooo kaç milyon kere keserler onu xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ee bize ne bundan?[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 öylesine koydum. [Bu mesaj lupin tarafından 15 Ekim 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çaktırma shakkil areste oynuo diezde diil[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sananesi bananesi yok bu olayın arkadaş Görüşlerini sunmuş bizde saygı gösterip ona yardım etmemiz gerekir...!!![signature][hline]>>>>::::BiGSeXy - SuiSui::::<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar