eskimo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bence bu clan çok i clan partyler yapıyo.Son zamanlarda yakından takip ediorum aralarında büyük bi rekabet var,herkez birbirini geçme uğraşında,yakın zamanda vısıon™ geleceği parlak 1 clan olabilir.. Benim görüşüm bu siz bu clan hakkında neler düşünüosunuz çok merak edıyorum ares vatandaşları![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bisey dusunecek ne vakdim nede zmn'im oluıyor =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oh reklamıda yaptın bidaha uğramassın artık :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Psychosis & Leftovers Rulazz!! bizden çok exp party yapan varmı :S aresde?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bis varız TurkMasters :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 reklam falan değil,ben bu clanı uzun süreden beri takip ediyorum.(bu clanın üyeside değilim).rank 2 ye gelmeleri kolay kolay olmadı aylar sürdü.Anladığıma göre bi cafe clanı ve kendi çabalarıyla buralara kadar gelmişler helal olsun! geçen bi clan gördümm areste bom hanger mı ne pelerini yok rank 1 böyle clanlarla işim olmaz. vısıon™ uzun uğraşlarla buralara gelmiş belki elemanlarımı toplar bu clana gelirim.(clandaki bazı kişilerin ağızlarını yoklarsan gelecekte ben haklı çıkıcam bunları kendileride gösteriyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: eskimo, 13 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki: reklam falan değil,ben bu clanı uzun süreden beri takip ediyorum.(bu clanın üyeside değilim).rank 2 ye gelmeleri kolay kolay olmadı aylar sürdü.Anladığıma göre bi cafe clanı ve kendi çabalarıyla buralara kadar gelmişler helal olsun! geçen bi clan gördümm areste bom hanger mı ne pelerini yok rank 1 böyle clanlarla işim olmaz. vısıon™ uzun uğraşlarla buralara gelmiş belki elemanlarımı toplar bu clana gelirim.(clandaki bazı kişilerin ağızlarını yoklarsan gelecekte ben haklı çıkıcam bunları kendileride gösteriyo) rank1 olcak ve pelerin olmıcak? :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar ben sadece edindiğim izlenimlere göre clan hakkında bazı düşüncelerimi aksettim,ve sizin düşüncelerinizide öğrenmek istiyorum.(bu arada sacres üyesiyim. sadece elmorad olarak bi char açtım 59 yaptım belki daha sonra 60 yaparım elmorad olarak ilk charım..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iii de ben visionun hic hep beraber lvl kastıgını görmedim:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Clan mı? Oda ne demek? asşgoıhpa9sogjhp9aosıgojasg >.< Takılmayın kendimdendir sorunum...[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu clan Gercekten Süper 1 Clan adamlar Kendı Cabaları ıle gercekten güzel yerlere gelıyorlar[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Clan İçerisinde Özellikle Clan Party Yapılacak Diye Bir şey Yok ama Bu bızım Clan İçerisinde Huzur Olmadıgı Anlamına Gelmez .Ayrıca iyi Clan Sürekli Clan Party Yapan Clan Demek Değil Clanımı Sevıyorum.. ! Cool1907 iii de ben visionun hic hep beraber lvl kastıgını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kimse çabalamadan bi yerlere gelmez bizde çok çabaladık zamanında[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Haklısın chall. Kardeşim Ama Her zaman Oldugu Gibi Emek Vermeden bieşeyler yapanlar cok be [signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sanrıım sistem clanında bahsettin ama o clanın lideri hack yedi daha dorusu 2. çarıyla açmışdı o hack iyince clan bozuldu bildiğim ve lideiryle konuşdm kadarıyla yoksa durduk yere bitmedi o clan[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:59.5/paper Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad NP:5k+ [Bu mesaj Chalanger7 tarafından 15 Ekim 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende vision clanındayım bu clanı kurdugumuzda lvl 49 dum ve rakabet oldu su anda 57 yim :D ve surekli clan partyle olur apos ozellikle daha neer diyim bilmiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar