mitin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar latince bi cümleyi türkçeye çevirmem gerekli, latince sözlük aradım nette fakat bulamadım, bilenler varsa yardım edebilir mi şu cümleyi çevirmemde Montaigne' nin denemeler'inde geçen bi sözmüş bu " Galla Nega : satiatur amor, nisi gaudia torquent" şimdiden teşekkürler[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 refuse me; love is glutted with joys that are not attended with trouble.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar rica edicem şöle "yardım pls" tarzında başlıklar açmayın edicek olan insan varsa da hevesi kaçıyor l33t zannediyor herkes.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu tarz topic açmayı bende sevmiyorum fakat mecburdum, başka bir yerde bulamadım burda birilerinin yardım edebileceğini düşündüm . Antimodes52 - teşekkürler yardımın için -[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar