myth_71 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 başınıza geldimi bilmiyorum ama 24 saattir asılı kaldım oyuna giremiyorum. account kullanılıyor oyundan çıkarıyımmı diye sorduğunda evet çıkar diyorum ama nafile ... bu konu hakkında bilgisi olan yazssın lütfen..... saygılarımla[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır..
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Server restart yemediği sürece asılı kalırsın. 2. bir seçenek ise login restart yer ve oyuna girebilirsin ama asılı kaldığın servera giremezsin :D[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD)
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aynı sorun bendede war dun öglenden beri giremiyorum daha ne kadar surer bu?bunun bi kurtuluşu yok mu :D[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 15 Ekim 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ana char la oynaman şartmı öbür char larınla takıl azcık düzelir bugün yarın :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 A1 breth de tarama vardı galıba ben orda tam 4 char ımı askıda bıraktım :) ertesı gun duzeldi fazla ınat etme yanı
SileNtsil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi discoonect diin bekleyin bi süre sora hata gibi uyarı gelicek disconnect from server die tama diin oyunu kapatın daha sonra internet bağlantısını kesip yeniden deneyin buyuk ihtimal girer[signature][hline].....................STFU..................
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar bende giremiyorum yaw connect diyo ama ilerlemiyo sizdede öle mi hala
Öne çıkan mesajlar