Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat asılı kalınır mı..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başınıza geldimi bilmiyorum ama 24 saattir asılı kaldım oyuna giremiyorum. account kullanılıyor oyundan çıkarıyımmı diye sorduğunda evet çıkar diyorum ama nafile ... bu konu hakkında bilgisi olan yazssın lütfen..... saygılarımla[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır..
Mesaj tarihi:
Server restart yemediği sürece asılı kalırsın. 2. bir seçenek ise login restart yer ve oyuna girebilirsin ama asılı kaldığın servera giremezsin :D[signature][hline]KOnline
TakeDowN - PriesT (Change)
Sm00th - Warrior (BanneD)

Mesaj tarihi:
aynı sorun bendede war dun öglenden beri giremiyorum daha ne kadar surer bu?bunun bi kurtuluşu yok mu :D[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...

[Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 15 Ekim 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ana char la oynaman şartmı öbür char larınla takıl azcık düzelir bugün yarın :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 35k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
abi discoonect diin bekleyin bi süre sora hata gibi uyarı gelicek disconnect from server die tama diin oyunu kapatın daha sonra internet bağlantısını kesip yeniden deneyin buyuk ihtimal girer[signature][hline].....................STFU..................
  • Yeni Oluştur...