shal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eskiden böyle ir uygulama vardır us acc cd keyle Eu ya geçirebiliyorduk fakat ben gerekn linki bulamadım.Bu uygulama hala devam ediyormu?
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 realmlist.wtf dosyasının içindeki us yazan yeri değiştir eu az[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey..
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 account bilininge felan webmail formu doldur yolla[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: SoulCube, 15 Ekim 2005 10:40 tarihinde demiş ki: realmlist.wtf dosyasının içindeki us yazan yeri değiştir eu az hahah
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ne haha adam yeni baslamıs bole bi rencide edici laf cok büyük kabalık biz burda kardeş gibiyiz birbirimizi rencide etmeyek pls[signature][hline]Old Kingdom...
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 komik mi bunlar sence[signature][hline]Old Kingdom...
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 peka sen ne müthiş insansın be ? ben us dan eu ya geçicek sandım tmam hatalı olabilirimde ne diyedalga geçiyon. Müthiş flawless perfect insan Peka alkış istiyoruz kendisi için bizi ezidiya hani.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey..
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayır anlamda veremiyorum nasıl o kanıya varıyorsunuz bi anda ? ne asabiyetle ne taşak geçerek girmişim "haha" diye gülmüşüm birisi gelmiş dalga geçime rencide etme demiş , öteki gelmiş ne müthiş insansın demiş . yazıyı OKUMADAN cevap veriyosun , yada bilgi sahibi olmadan tavsiyede bulunmaya calısıyosun, bende gülüyorum ne var bunda anormal yada üstünde durulacak kadar. us account eu accounta çevilemiyor artık diye biliyorum ayrıca , kesin olmamakla birlikte .
Öne çıkan mesajlar