shal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eskiden böyle ir uygulama vardır us acc cd keyle Eu ya geçirebiliyorduk fakat ben gerekn linki bulamadım.Bu uygulama hala devam ediyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 realmlist.wtf dosyasının içindeki us yazan yeri değiştir eu az[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 account bilininge felan webmail formu doldur yolla[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: SoulCube, 15 Ekim 2005 10:40 tarihinde demiş ki: realmlist.wtf dosyasının içindeki us yazan yeri değiştir eu az hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ne haha adam yeni baslamıs bole bi rencide edici laf cok büyük kabalık biz burda kardeş gibiyiz birbirimizi rencide etmeyek pls[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hahahaha süpersiniz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 komik mi bunlar sence[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 peka sen ne müthiş insansın be ? ben us dan eu ya geçicek sandım tmam hatalı olabilirimde ne diyedalga geçiyon. Müthiş flawless perfect insan Peka alkış istiyoruz kendisi için bizi ezidiya hani.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayır anlamda veremiyorum nasıl o kanıya varıyorsunuz bi anda ? ne asabiyetle ne taşak geçerek girmişim "haha" diye gülmüşüm birisi gelmiş dalga geçime rencide etme demiş , öteki gelmiş ne müthiş insansın demiş . yazıyı OKUMADAN cevap veriyosun , yada bilgi sahibi olmadan tavsiyede bulunmaya calısıyosun, bende gülüyorum ne var bunda anormal yada üstünde durulacak kadar. us account eu accounta çevilemiyor artık diye biliyorum ayrıca , kesin olmamakla birlikte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar