BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Dogbert, 14 Ekim 2005 19:09 tarihinde demiş ki: said: BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: rogue - agility/str agi/sta rogue a daha iyi gider bnce str daa uygun rog ne kadar hızlı öldürürse karşıdakini o kadar iyi amacıda o deilmi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 wow us forumlarında uzun süre tartışıldı bu yani kafamdan söylemiyorum çoğu rogue agi/sta tercih ediyor.nightslayer ve bloodfang agi/sta bi kere.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben zaten solo pvpden bahsetmiyorum grup olarak wsg'de falan healer olmadan nasıl kazanmayı düşünüyosun?genelde ilk hedef healerlar oldugu icin ne kadar cok staminan varsa o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [Bu mesaj slayer77 tarafından 14 Ekim 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya priest healerdan bende healerlııından bahsediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Az önce ufak bi hata yaptım pardon. said: BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: öncelikli ve 2. statlar.. priest - spirit/int Bu sadece lvl 60 olup holyye geçince geçerlidir.Shadow halinde kalmayı secerse int/stm gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla ben ondan bundan anlamam staff tam benlik ben istiyorum bunu (demongology warlock)[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: slayer77, 14 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Az önce ufak bi hata yaptım pardon. said: BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: öncelikli ve 2. statlar.. priest - spirit/int Bu sadece lvl 60 olup holyye geçince geçerlidir.Shadow halinde kalmayı secerse int/stm gider bende diorumki priest bir healer classtır hiçmi instance yapmıo shadow olsa bile ?? ben shadow priestleri priest olarak saymıorm ve onları düşünmüorm hiç...priest - spi/int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1. eminim sende iyi eşyalara sahip olana kadar bir çok soru sormuşsundur özelliklerde item konusunda. 2. ben warlock kadar staminası olan char görmedim.. o bakımdanda uygundur. 3. bu iteme sahip olduguna göre oyunu iyi bir süredir oynuyorsun bilgili olduguna eminim fakat warlock lar hakkında çok bilgili değilsin belkide. 4. Kıskançlık konusunda sana katılmıyorum çünkü o kadar güzel eşyalar warki.. yani kıskanacakları çok daha iyi şeyler war.. 5. Insanlar seninle konuşmak istiyorlar bu kötü bir şey değil tam tersi hoşlanmalısın..[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 pardon yazmayı unuttum buraya ekleyeyim.. 6.silahta kurukafa görünüşü war birkere warlock ozel itemi falan yazmıyo bu doğru ama çok iyi warrior sword ları war we warrior lara ait yazmıyor.. herhalde sword kullanıp str bonusu alan mage tanıdıgınız yoktur.. 7.Peki warlock a özel item değil demişsin peki kime ait?[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eger priest'i sadece disc/holy olarak goruyosaniz o zaman ben de druid'leri sadece resto olarak goruyorum. madem herkes kendi istedigi gibi gorebiliyo siniflari... resto druid'in ihtiyaci int/sta/spirit. bu alette int yok, hadi bakalim... item bariz warlock staff'i. ama blizzard insanlari birbirine dusurmek icin epey bi dusunmus bunu yaratirken. tabii ki baska siniflar da kullanabilir ki bence hunter'a cok guzel gider bu item. en azindan herhangi bi caster'dan cok daha iyi gider cunku +int sadece ability olarak var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Healerda Hp olmamak ha ilginç çok seviyorsunuz galiba 2-3 vuruşta ölen healerları ki en iyi tankın bile aggroyu alması 2-3 vuruş demektir ki bana bir druid olarak 4000 hp yetmiyor priestleri düşünmek bile istemiyorum gerçi onların fade i var ama oda bir yere kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben priest oynarken 4.5k falan hp vardı tabi pw:f ile dahada artırılabilir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 warriorlara sadece tank demişiniz de... warrior bence oyunun lvl 60 olunca en imba classı[signature][hline]Gaxx LvL 60 Dwarf Rogue - Frostwhisper Pstlnc LvL 60 UD Priest - Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Delyyyy, 14 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Healerda Hp olmamak ha ilginç çok seviyorsunuz galiba 2-3 vuruşta ölen healerları ki en iyi tankın bile aggroyu alması 2-3 vuruş demektir ki bana bir druid olarak 4000 hp yetmiyor priestleri düşünmek bile istemiyorum gerçi onların fade i var ama oda bir yere kadar yani priest'e 3k hp rahat yeter ki bu pre-mc setle saglaniyo. daha sonra cikan epic'lerle bu artiyo elbet ama bu staff'i bi priest'in kullanmasindansa warlock'un kullanmasini tercih ederim. priest'in HP'ye ihtiyaci yok demek 1k HP'ye sahip olsunlar demek degil; artirmak icin bu staff gibi bi sey kullanmalarina gerek yok demek. priest'lerin dmg almak gibi bi luksu hic olmadi, olamaz da zaten. bunun icin biz cloth wearer'iz, bunun icin AR'miz dusuk, int ve spirit'imiz yuksek, e dogal olarak da stamina'miz dusuk...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Warlock item diye birşey denmesi çok saçma. Bu statlar hiçbir caster için öncelik olamaz,hepsi için önemlidir. Druid için de çok önemli. Tercih meselesi bu staff.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ethernal cogu yazına katılıyorum... evet bu staff bendede var ve bir mageyim zaten.. 1. Pvp yapıyorum sırf.. ab den cıktıgım yok.. bu staff eskiden int i bi boka yaamıyordu şimdi party ne +20 veriyor cok ii.. 2. stam ı yüksek.. işime yarıyor.. ama yakında ab ye ex olucam pvp için ironbark staff ı alıcam ama ileride mc onx bwl ye devam edersem ( rank 11 den sonra :D) bu staff ı aoe int için kullanabilirim :D Kendi fikrimce Warlock a cok uygun şekil olarak.. ama dogal olarak mage/ priest / druid ve warlock un rollemesi normaldir.. class a özgü bir item değil ama bazı classları tamamlayacak nitelikte..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: BoaCh, 14 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: said: slayer77, 14 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Az önce ufak bi hata yaptım pardon. said: BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: öncelikli ve 2. statlar.. priest - spirit/int Bu sadece lvl 60 olup holyye geçince geçerlidir.Shadow halinde kalmayı secerse int/stm gider bende diorumki priest bir healer classtır hiçmi instance yapmıo shadow olsa bile ?? ben shadow priestleri priest olarak saymıorm ve onları düşünmüorm hiç...priest - spi/int hehe ozaman shadow gidenlere s-priest diyelim yaa dediğin doğru bişe demiyorum priest healırdır ancak hızlı bi şekilde kasması 60 olması için shadow gitmek zorunda hali ile ozamanda int/stm gerekiyor ancak senin istediği gibi s-priest değilde priest olunca spirit/int ve mana restoration itemları olarak gider :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Ekim 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ulan zittiri bottan bi staff ıiçin amma konustunuz ha :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Headmaster's Charge, Darkamster gandlind in staffıdır elemanın ismini yanlıs yazmıs olaiblirim. Bu adamı zaten oyundaki classlardan biriyle ozlestiricek olursak Warlock a yakın bi classta bosstur. Headmaster's charge warlock oncelikli bi stafftır, druidde kullanabilir sorun yok yani. Ama bi rollama olursa oncelik lock undur. Mc/bwl dısında lock a uygun tek epic weapon snrm headmaster's charge[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ultimate warlock silahi.. troll yapmak isteyenler " omgz its hunta'zz weaaapon" desin bari, daha inandirici geliyor :) (warrior mi? zuhaha)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar