Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskançlık !

Wayne

Öne çıkan mesajlar

wow us forumlarında uzun süre tartışıldı bu yani kafamdan söylemiyorum çoğu rogue agi/sta tercih ediyor.nightslayer ve bloodfang agi/sta bi kere.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 14 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Az önce ufak bi hata yaptım pardon.

said:
BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
öncelikli ve 2. statlar..

priest - spirit/int

Bu sadece lvl 60 olup holyye geçince geçerlidir.Shadow halinde kalmayı secerse

int/stm gider

bende diorumki priest bir healer classtır hiçmi instance yapmıo shadow olsa bile ?? ben shadow priestleri priest olarak saymıorm ve onları düşünmüorm hiç...priest - spi/int
Sosyal ağlarda paylaş

1. eminim sende iyi eşyalara sahip olana kadar bir çok soru sormuşsundur özelliklerde item konusunda.
2. ben warlock kadar staminası olan char görmedim.. o bakımdanda uygundur.
3. bu iteme sahip olduguna göre oyunu iyi bir süredir oynuyorsun bilgili olduguna eminim fakat warlock lar hakkında çok bilgili değilsin belkide.
4. Kıskançlık konusunda sana katılmıyorum çünkü o kadar güzel eşyalar warki.. yani kıskanacakları çok daha iyi şeyler war..
5. Insanlar seninle konuşmak istiyorlar bu kötü bir şey değil tam tersi hoşlanmalısın..[signature][hline]FOR THE HORDE!!!
GUILD : HAMMERHEARTH
REALM : DUNEMAUL
TAUREN - WARRIOR
Sosyal ağlarda paylaş

pardon yazmayı unuttum buraya ekleyeyim..
6.silahta kurukafa görünüşü war birkere warlock ozel itemi falan yazmıyo bu doğru ama çok iyi warrior sword ları war we warrior lara ait yazmıyor.. herhalde sword kullanıp str bonusu alan mage tanıdıgınız yoktur..
7.Peki warlock a özel item değil demişsin peki kime ait?[signature][hline]FOR THE HORDE!!!
GUILD : HAMMERHEARTH
REALM : DUNEMAUL
TAUREN - WARRIOR
Sosyal ağlarda paylaş

eger priest'i sadece disc/holy olarak goruyosaniz o zaman ben de druid'leri sadece resto olarak goruyorum. madem herkes kendi istedigi gibi gorebiliyo siniflari... resto druid'in ihtiyaci int/sta/spirit. bu alette int yok, hadi bakalim... item bariz warlock staff'i. ama blizzard insanlari birbirine dusurmek icin epey bi dusunmus bunu yaratirken. tabii ki baska siniflar da kullanabilir ki bence hunter'a cok guzel gider bu item. en azindan herhangi bi caster'dan cok daha iyi gider cunku +int sadece ability olarak var.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Healerda Hp olmamak ha ilginç çok seviyorsunuz galiba 2-3 vuruşta ölen healerları ki en iyi tankın bile aggroyu alması 2-3 vuruş demektir ki bana bir druid olarak 4000 hp yetmiyor priestleri düşünmek bile istemiyorum gerçi onların fade i var ama oda bir yere kadar yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delyyyy, 14 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
Healerda Hp olmamak ha ilginç çok seviyorsunuz galiba 2-3 vuruşta ölen healerları ki en iyi tankın bile aggroyu alması 2-3 vuruş demektir ki bana bir druid olarak 4000 hp yetmiyor priestleri düşünmek bile istemiyorum gerçi onların fade i var ama oda bir yere kadar yani
priest'e 3k hp rahat yeter ki bu pre-mc setle saglaniyo. daha sonra cikan epic'lerle bu artiyo elbet ama bu staff'i bi priest'in kullanmasindansa warlock'un kullanmasini tercih ederim. priest'in HP'ye ihtiyaci yok demek 1k HP'ye sahip olsunlar demek degil; artirmak icin bu staff gibi bi sey kullanmalarina gerek yok demek. priest'lerin dmg almak gibi bi luksu hic olmadi, olamaz da zaten. bunun icin biz cloth wearer'iz, bunun icin AR'miz dusuk, int ve spirit'imiz yuksek, e dogal olarak da stamina'miz dusuk...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernal cogu yazına katılıyorum... evet bu staff bendede var ve bir mageyim zaten.. 1. Pvp yapıyorum sırf.. ab den cıktıgım yok.. bu staff eskiden int i bi boka yaamıyordu şimdi party ne +20 veriyor cok ii.. 2. stam ı yüksek.. işime yarıyor.. ama yakında ab ye ex olucam pvp için ironbark staff ı alıcam ama ileride mc onx bwl ye devam edersem ( rank 11 den sonra :D) bu staff ı aoe int için kullanabilirim :D Kendi fikrimce Warlock a cok uygun şekil olarak.. ama dogal olarak mage/ priest / druid ve warlock un rollemesi normaldir.. class a özgü bir item değil ama bazı classları tamamlayacak nitelikte..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoaCh, 14 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
said:
slayer77, 14 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Az önce ufak bi hata yaptım pardon.

said:
BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
öncelikli ve 2. statlar..

priest - spirit/int

Bu sadece lvl 60 olup holyye geçince geçerlidir.Shadow halinde kalmayı secerse

int/stm gider

bende diorumki priest bir healer classtır hiçmi instance yapmıo shadow olsa bile ?? ben shadow priestleri priest olarak saymıorm ve onları düşünmüorm hiç...priest - spi/int

hehe ozaman shadow gidenlere s-priest diyelim yaa dediğin doğru bişe demiyorum priest healırdır ancak hızlı bi şekilde kasması 60 olması için shadow gitmek zorunda hali ile ozamanda int/stm gerekiyor ancak senin istediği gibi s-priest değilde priest olunca spirit/int ve mana restoration itemları olarak gider :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria

[Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Ekim 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Headmaster's Charge, Darkamster gandlind in staffıdır elemanın ismini yanlıs yazmıs olaiblirim. Bu adamı zaten oyundaki classlardan biriyle ozlestiricek olursak Warlock a yakın bi classta bosstur.

Headmaster's charge warlock oncelikli bi stafftır, druidde kullanabilir sorun yok yani. Ama bi rollama olursa oncelik lock undur. Mc/bwl dısında lock a uygun tek epic weapon snrm headmaster's charge[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...