Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior ally ırk

_Rion_

Öne çıkan mesajlar

said:
ozii_x, 15 Ekim 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
bence gnome aç... sakın ragnaros u tanklıyım deme ama.. healer lar seni bulamaz..

Ragnaros'u uc dakikada,The sons of flame spawn olmadan kesen bir Fransiz guild'i var,ismini bilmiyorum.Videolari elimde.
Adamlarin MT1 ve MT2'si kel gnome warrior.
might set icinde cok komik gozukuyorlar cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de burda tartışılmaz belki ama,ben bir horde olarak Bgde özellikle AVde ilk gnomelara saldırıyorum.

Ek olarakta warrior epic setiyle cok karizma duran bir ırk.(Tier 1,2 olsun veya Combat set olsun).Ve bunu taşıyabilecek en iyi ırk Orc sonra da Human.Tabi bu benim görüşümdür.İnek ve dwarflar alınmasınlar :).Diğerlerini saymıyorum bile.

Not:İnek kelimesi özellikle kullanılmıştır çünkü oyundaki modellemeleri taurenden çok milka ineğini andırıyor.

[Bu mesaj Excane tarafından 15 Ekim 2005 06:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir gnome tarafından kesilince acayip sinir oluyorum.ırksal nefredimin yöneldiği dwarflardan sonra en nefret ettiğim ırktır azeroth da bence onları ve goblinleri labaratuar dolu bir adaya kapatmalı, çıkmalarını da engellemeli[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
misanthrope, 15 Ekim 2005 09:49 tarihinde demiş ki:
bir gnome tarafından kesilince acayip sinir oluyorum.ırksal nefredimin yöneldiği dwarflardan sonra en nefret ettiğim ırktır azeroth da bence onları ve goblinleri labaratuar dolu bir adaya kapatmalı, çıkmalarını da engellemeli

hehe yavaş.. gnome ırk ı ittifaK In temiz iş yapabilen ve güvenilir bir irk.ı[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hehe yavaş.. gnome ırk ı ittifaK In temiz iş yapabilen ve güvenilir bir irk.ı

1 vs 1 e gelince sesin soluğun çıkmaz oluyor nitekim , şöyle diyeyim.
tartışma yaratma taraftarı değilim.
improved fireball'a talent veren insan ile de pek uğraşmam açıkçası.
alemin kral mage i Altuğ.
yılların ganker'ı .[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ismayilucanpehli, 15 Ekim 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
said:
hehe yavaş.. gnome ırk ı ittifaK In temiz iş yapabilen ve güvenilir bir irk.ı

1 vs 1 e gelince sesin soluğun çıkmaz oluyor nitekim , şöyle diyeyim.
tartışma yaratma taraftarı değilim.
improved fireball'a talent veren insan ile de pek uğraşmam açıkçası.
alemin kral mage i Altuğ.
yılların ganker'ı .

ben senin oradaki nick ini tanımıyorum.. ama istediğin yerde karşılaşalım 2. walla bana diab cok 2 1 daldı genk ledi.. veya tek kişi iken satasmayan hordeler 3 kjişi olunca.. inanki onlarda genkliyor.. bir gün kimseye dokunmuyorum.. biri bi hareket yapıyor.. hepsine saldırıyorum.. bu herkez iiçin boyle ama.. ha yine soylüyorum.. gel cnmö teke tek her turlu..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 15 Ekim 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
al işte tartısma patlak verdi kilitleyin lutfen bu konuyu forum kirliligi oluyor

valla alın bunları telefondan sinirlerim çok bozuluyor yeaaa[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha.. bende birinci oldugum ss cok.. 2. evet winterde sana kaybettim 2 kez normaldir.. her zaman kesicem die bişi yok.. ama senin gibi shamanları biliyorum 7 sn de olen.. .. seni içeride kesmedimmi ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ben sana laf atmıyorken şimdi neden bana da öyle iğneleme yapıyorsun?

yani şu lafı etmesen ben paşa paşa burada saçmalayacaktım ama geldin şimdi cool havalarına girdin.

iki gün AB farmladın diye kendini bunneh sanma pls.[signature][hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evet gnomeleri target almak zor.

özellikle ortalıkta taurenler varken gnomeleri göremiyorum , o yüzden ww atıyorum.

bakıyorum yatmış dfsjfl[signature][hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...