coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bugun istanbuldan tekirdaga giderken otobuste dalgın dalgın düşünürken birden aklıma şey geldi,o şey o şey,yani o şey milletin hep şu knight online in hile ve şifrelerini mi ariolar?yani milletin işi gucu yok hep hilemi yapmaya calişiyo bn anlayamadım veya bunu ilk yapan insanda millette hemen bu şifrelerimi dagitiyo??o ilk dupeyi bulan ve kendini akıllı zannedip diger saygıdeger oyuncuları rahatsız eden kmidir?bazıları kesin TÜRK'tür diyo ama bn ole düşünmiyom kesin GEVUR'dur şimdi bu gevur lafıma kızmayın.o gevurlarda bizi yerden yere vuriyorlar ilişkiler karşılıklıdır.neyse cok uzattım.o 2 saatlik sıkıcı yolda sadece bunu düşündüm,aklıma bişey gelmedi bna yardım edin lutfen..[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Allah kurtarsın evlat[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Volkan imzayı degistir ilk once grade 3 yap :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nedir yani gavurların işi gücü yok dupe yaptırtıp(bize) banlattırcaklar mı yani??[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 derin konular bunlar fazla dalma içlerine[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İste adamların bütün amacları bizi banlattırmak ve bu oyunda bizden kurtulmak:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sen hiç hilesi olmayan bir oyun biliyoımusun :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Allah kurtarsın evlat +10[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tam olarak cevabımı lamadım ama :(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yani sen ztn yolculukta dışarda iken bile aklında ko warsa bırak walla kanına işlemiş senin yakında psikopatı olursun oyunun :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: coyote_e, 14 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki: tam olarak cevabımı lamadım ama :(:(:(:(:(:(:(:( canım onu bunu yok oyun piyasaya girer girmez şifreler kolayca öreniliyo üstelik bu kopyalama işini yapan oyunu tasarlayan insandır yani kopyalama tasarlayan insanın elinde olan birşey istese böle bi kavram koymayada bilirdi yani[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 daoc :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 düşün düşün boktur işin :D:D:D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kardeş sen kendin hilesis oyna sana dokunmazlar kötü yola çekiyolar bizi annem göster ama elletme dedi :P[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zzz, 14 Ekim 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yani sen ztn yolculukta dışarda iken bile aklında ko warsa bırak walla kanına işlemiş senin yakında psikopatı olursun oyunun :-p ya öyle oldu galiba mademki oyle bu oyunu bırakicam ve charı saticam veya birine hediye etcem böyle olcak iş deil bıraksalar cunku 24 saat oynarım ama erkenken bırakayım oyunu bnm icin daha ii olur.[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:ne yazıkki 3 oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 düp müp Irgalamaz takmıycaksın Kafana Dostum Yoksa Kafayı yersın Bu hepımız Icın Gecerlı Bazen Su lanet Oyunu Oyundan Daha İleri düzeylere Tasıyoruz Dedıgım Gibi 1 Oyundan Öte Gecmesın Bundan Sonra sadece Oyun Oynuyorum Düp Müp yalan Olur , Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LwL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar