ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: yalaninizi, demiş ki: oyuna girdigim id ve sifreyle siteye login olamıyorum dogal olarak customerede bişi yazamıorum başına böyle bişi gelen fikri olan? Edik: Proxyler falan tmm sorun şifre yalnış dior siteye login olmaya calışırken ama oyuna rahatlıkla girebiliom [Bu mesaj yalaninizi tarafından 15 Ekim 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: yalaninizi, 15 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki: said: yalaninizi, demiş ki: oyuna girdigim id ve sifreyle siteye login olamıyorum dogal olarak customerede bişi yazamıorum başına böyle bişi gelen fikri olan? Edik: Proxyler falan tmm sorun şifre yalnış dior siteye login olmaya calışırken ama oyuna rahatlıkla girebiliom [Bu mesaj yalaninizi tarafından 15 Ekim 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] hack yemişssin 1 bardak soguk su iç iftardan sonra ama orucu bozma :D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oyuna girebiliom aynı şifreyle sadece siteye login olamıom itemleri aktardımda nasıl olcak yada bu işe aklı eren varmı siteye login olmuor sifre yalnıs dior oyuna girior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benimde başıma gelmişti. siteden şifremi değiştirmek istiyodum hep invalid password hatası veriyodu.aynı gün klandakilerin 2 sininde başına buna ben-zer bişiler gelmiş olayı çözemedik ama charlarda itemlerde gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 itemleri aktardımda char giderse yalan olurus bak o zmn :D belki bırakırım iymi olur acaba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olayın tehlikesi ne bilemiyorum ama.hiç olmazsa itemleri almışsın bu çok ii. sitedeki sorunları biliyosun biraz daha bekle zaman içinde çözülür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: UnOLaCoNoCo, 15 Ekim 2005 11:15 tarihinde demiş ki: said: yalaninizi, 15 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki: said: yalaninizi, demiş ki: oyuna girdigim id ve sifreyle siteye login olamıyorum dogal olarak customerede bişi yazamıorum başına böyle bişi gelen fikri olan? Edik: Proxyler falan tmm sorun şifre yalnış dior siteye login olmaya calışırken ama oyuna rahatlıkla girebiliom [Bu mesaj yalaninizi tarafından 15 Ekim 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] hack yemişssin 1 bardak soguk su iç iftardan sonra ama orucu bozma :D alakası yok bende site ve oyun şifreleri farklı olur benm bildiğim ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 başka acc den giriş yaptıgımda farkediosun orda edit pasword site/game falan dio yani ayrı deil malesef [Bu mesaj yalaninizi tarafından 15 Ekim 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar