Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Codec Departmanı

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

hepımız anıme vesaıre sevıyoruz vıdeo lar hayatımızın ayrılmaz bır parcası ancak pıyasada zılyon tane codec var ne ne ıcındır memnun hangı codecten memnun kaldınız vs vs bır arıv yapalım surda hem yenı gelenlerde rahat eder

mısal ben ffdshow un auıdıo decoder ı ıle ıle acaıp sorun yasıyorum 5.1 ım var center harıc dıger butun hoperlorlerı bozuyor krucaladım beceremedım

yda ahala MKV lerı adam gıbı acabılen bır program bulamadım

ama VLC media player dıe bı program buldum program kendınden codeclı ne atarsanız atın sıp dıye acıyor makınede hıcbır codec yuklu olmasa bıle ama bunun dezavantajı altyazıların ıcıne edıyor ve cok hantal bır arayuzu var[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 14 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
yda ahala MKV lerı adam gıbı acabılen bır program bulamadım

ama VLC media player dıe bı program buldum program kendınden codeclı ne atarsanız atın sıp dıye acıyor makınede hıcbır codec yuklu olmasa bıle ama bunun dezavantajı altyazıların ıcıne edıyor ve cok hantal bır arayuzu var

mkv için özel bir codec yüklemedim açıkcası. bilgisayarımda yüklü sadece fddshow divx5.0 ve ac3 filter var. çoğu filim anime vs için yetiyor bunlar genelde zaten sorun olmadığı sürece bsplayer ile seyrediyorum seyredeceklerimi.

Yalnız bir sorun yaşadığımda hemen imdadıma VLC yetişiyor. şöyle bir iddiayada girerim. çok özel bir codec olmadığı sürece (mov, rm vs..) programın açamadığı video dosyası yok eğer açmıyorsa o dosya bozuktur diyebiliriz. VLCninde sevmediğim bir yönü ileri geri 5sn (öyle ayarladım) bsplayer gibi alamıyorum (yada ben bulamadım kısayol ayarlarını) öteki türlü canavar bir program. tek başına götürecek bir program[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

K-Lite Codec Pack. Daha açmadığı hşçbirşey olmadı.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...