thedevourer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 üye olalı daha iki gün oldu ama geldiğimle gittiğim bir oluyor arkadaşlar.Neden gittiğimide söyliyeyim bu sabah özel masaj geldi "Mesaj Atma Yetkiniz alınmıştır" diye , neden olduğnu bilmiorum , iki gün içerisinde sadece bir kaçtane konuya cvp yazdım yardımcı oldum hiç birindede kötü içerikli bişey yoktu.bu akşam mesaj atma yetkim verilmiş ama çok geç neden aldın neden veriosun insan bi açıklama yapar.:-?Açıklama yapan falan olmadı! herkese iyi eğlenceler iyi akşamlar umarım başka bi forumda görüşmek umuduyla!.... :-([signature][hline][ i][ b]Peki[ /i][ /b] Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gitme, bi yanlişlik olmustur, elbet acıklama yapilir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Alıntıla
xarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya birisine pm atsaydın yada mail atsaydın ne biliyim :([signature][hline]harbi? Alıntıla
thedevourer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mail attım gündüz açtılar banımı..ama insan bi mailime cvp verir en azından özür dileriz vs. ama oda yok...[signature][hline][ i][ b]Peki[ /i][ /b] Alıntıla
thedevourer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 biraz önce mesaj geldi gerekli açıklama yapıldı! ama biraz geç oldu olsun vazgeçtim kalayim bare burda :D gitmiyorum[signature][hline]Peki Alıntıla
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ha şöyle :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Alıntıla
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hemen küsme canııııııımmmm! Yapmışızdır bi hataa :D Büyüklük sende kalsın ;)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Gitmeeeeeeeeeeeeeee!!!!![signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gitmek istiyorsan durma hemen git ardından bakarsam namert olayım hersey bitti artık bitti diyorsan adını anarsam namert olayım.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 alllahım yarabbim ne kadar gereksiz insan var ya su sitede. Alıntıla
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 burada gidene kal kalana git demezler diycem ama diyolar[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Odim, 13 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Gitmeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Odim adam zaten gitmekten vazgeçti.Şu forumlara okumadan cevap yazma odim.Komik duruma düşüyorsun. Bu arada gitmemene sevindim.[signature][hline]Dead or Alive Alıntıla
ffxtidus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: thedevourer, 13 Ekim 2005 00:28 tarihinde demiş ki: üye olalı daha iki gün oldu ama geldiğimle gittiğim bir oluyor arkadaşlar.Neden gittiğimide söyliyeyim bu sabah özel masaj geldi "Mesaj Atma Yetkiniz alınmıştır" diye , neden olduğnu bilmiorum , iki gün içerisinde sadece bir kaçtane konuya cvp yazdım yardımcı oldum hiç birindede kötü içerikli bişey yoktu.bu akşam mesaj atma yetkim verilmiş ama çok geç neden aldın neden veriosun insan bi açıklama yapar.:-?Açıklama yapan falan olmadı! herkese iyi eğlenceler iyi akşamlar umarım başka bi forumda görüşmek umuduyla!.... :-( [/ Alıntıla Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138594&page=396">Rekor_Post[signature][hline]Sakın Tıklama Alıntıla Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ALlah allah Yakuza ya fln bak gencler ne iş ya geleli ne kadar oldu ki milleti eleştiriyosunuz ?! karambole laf sokmalar fln sakin olun biraz allah allah bi zaman atlattık bu newbie konusunu tekrar ortaya cıkarmayın lütfen.[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Alıntıla Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1395187-by-by/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138594&page=396">Rekor_Post[signature][hline]Sakın Tıklama Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ALlah allah Yakuza ya fln bak gencler ne iş ya geleli ne kadar oldu ki milleti eleştiriyosunuz ?! karambole laf sokmalar fln sakin olun biraz allah allah bi zaman atlattık bu newbie konusunu tekrar ortaya cıkarmayın lütfen.[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar