Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

By by :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üye olalı daha iki gün oldu ama geldiğimle gittiğim bir oluyor arkadaşlar.Neden gittiğimide söyliyeyim bu sabah özel masaj geldi "Mesaj Atma Yetkiniz alınmıştır" diye , neden olduğnu bilmiorum , iki gün içerisinde sadece bir kaçtane konuya cvp yazdım yardımcı oldum hiç birindede kötü içerikli bişey yoktu.bu akşam mesaj atma yetkim verilmiş ama çok geç neden aldın neden veriosun insan bi açıklama yapar.:-?Açıklama yapan falan olmadı! herkese iyi eğlenceler iyi akşamlar umarım başka bi forumda görüşmek umuduyla!.... :-([signature][hline][ i][ b]Peki[ /i][ /b]
Mesaj tarihi:
Hemen küsme canııııııımmmm! Yapmışızdır bi hataa :D Büyüklük sende kalsın ;)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Mesaj tarihi:
gitmek istiyorsan durma hemen git
ardından bakarsam namert olayım
hersey bitti artık bitti diyorsan
adını anarsam namert olayım.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
said:
Odim, 13 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Gitmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Odim adam zaten gitmekten vazgeçti.Şu forumlara okumadan cevap yazma odim.Komik duruma düşüyorsun.

Bu arada gitmemene sevindim.[signature][hline]Dead or Alive
Mesaj tarihi:
said:
thedevourer, 13 Ekim 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
üye olalı daha iki gün oldu ama geldiğimle gittiğim bir oluyor arkadaşlar.Neden gittiğimide söyliyeyim bu sabah özel masaj geldi "Mesaj Atma Yetkiniz alınmıştır" diye , neden olduğnu bilmiorum , iki gün içerisinde sadece bir kaçtane konuya cvp yazdım yardımcı oldum hiç birindede kötü içerikli bişey yoktu.bu akşam mesaj atma yetkim verilmiş ama çok geç neden aldın neden veriosun insan bi açıklama yapar.:-?Açıklama yapan falan olmadı! herkese iyi eğlenceler iyi akşamlar umarım başka bi forumda görüşmek umuduyla!.... :-( [/
Mesaj tarihi:
ALlah allah Yakuza ya fln bak gencler ne iş ya geleli ne kadar oldu ki milleti eleştiriyosunuz ?! karambole laf sokmalar fln sakin olun biraz allah allah bi zaman atlattık bu newbie konusunu tekrar ortaya cıkarmayın lütfen.[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...