Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Salı günü Saat 20:00 da Kanal D de sevenlere duyurulur.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 3 kere izledim bi daha izlemem sanırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ilk iki filmden sonra vasat gelmişti bana, ama yine de izlenebilir...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2. filmin daha iyi efektlisi sadece film bi de sıvı metal olayının b*kunu çıkarmışlar rezalet olmuş. Filmdeki her sahne T2den bea..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2 efsanesinin tabi ki devamını getiremiyo. sadece meraktan izlenir heyecan olsun diye[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bakalım izlememiştim, tv de izlerim artık.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 terminator serisiyle ilgili tavsiye edebilecegim tek sey 2. filmin kamera arkasini izlemeniz . teknoloji harikasi efektlerin pek cogunun sac kurutma makinasi ve civa yardimiyla cekildigini izlemek cok zevkli .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 2. film gelmiş geçmiş en iyi birkaç devam filminden biri olarak gösteriliyor zaten. 3. film sadece üçleme olsun diye çekilmiş gereksiz bir film. Ama Loken'i BloodRayne olmadan önce son bir kez izlemek de hoş olur.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 -Your clothes, give them to me NOW!!! -I need your cloths, your boots and your motorcycle.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 10 Ekim 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gerçi hakkını yememek lazım, 3.nün sonu çarpıcıydı gayet..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 3.nün sonu öyle olmasa 1le 2nin konusu yalan olurdu. İyi bağlamışlar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 teşke 4 cu yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyla alakası yokda terminatör lakaplı bir vali sahibi olmak bir ayrıcalık olmalı :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eheh Sam olsa 900 satır yazı yazardı bunun üstüne.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 abartıldığı kadar kötü değil , ben beğenmiştim filmi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Serinin izlemediğim tek filmi ve ben yine izleyemeyecem çünkü ünide olacam o saatte şaka gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haha tv yok pc var olemi ozaman bi tv kartı al olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu arada terminator 2nin alternatif bi sonu var- gerçi alternatif deil uzatılmış denebilir- bu sarah connor yaşlanmış falan, johnun da çocuu mocuu olmuş o rüyasında gördüü parkta takılıyolar. anlatıyo sarah teyze olmadı engelledik falan diye. direkt 3. filmin içine edio eheh :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 11 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Mr_Hand, 09 Ekim 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bi de sıvı metal olayının b*kunu çıkarmışlar [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 4 5 6 7 çekilir :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Tekrar izleyince hikaye olarak o kadar da kötü olmadığını anladım, tüm filmleri birbirine ve geleceğe güzel bağlıyor. 4 5 6 7 mi? O kadarını bilmem de bi de gelecekte olanları anlatacak bir T4 güzel olurdu. Belki insanlar makineleri yener bu defa.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 filmin dengesini yine kurcalarlar mesela insanlar 1 gelişiyosa robolar 3 gelişiyo der yine gıdıklarlar[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 filmi ilk kez izledim az önce. kafama takılan tek şey bu arnold niye hala külüstür,insan biraz modifiye falan yapar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Eldar_Knight, 11 Ekim 2005 10:02 tarihinde demiş ki: bencede I. filmin yerini tutamaz.. kesinlikle katılıyorum, izledim ve aklimdan gecen aynen buydu, uber benzerlik yoksam kardeşmiyiz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Mr_Hand, 11 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bu arada terminator 2nin alternatif bi sonu var- gerçi alternatif deil uzatılmış denebilir- bu sarah connor yaşlanmış falan, johnun da çocuu mocuu olmuş o rüyasında gördüü parkta takılıyolar. anlatıyo sarah teyze olmadı engelledik falan diye. direkt 3. filmin içine edio eheh :D eheheh:D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar