Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 # İşlemci Intel Centrino Pentium M # İŞLEMCİ HIZI 1730 MHz # BELLEK 512 MB DDR # OPTİK SÜRÜCÜLER DVD Super Multi Sürücü # YAZILIM Windows XP Home TR/ING # Ekran boyutu 15,4" WXGA TFT VA Herşey Bonus, Shop&Miles ve Advantage ile Peşin Fiyatına 12 Taksit! 1.533 USD Şu anda fiyatları düşmüş durumda ben kaçırmayın derim ilgili olanlar daha ucuza daha kalitelisini gördüğüm anda koyucam . Edik : Ben bi tek cpu işlemcisini az bişey gereksiz gördüm ama geri kalanı başarılı. Özellikler olarak : # ntel Centrino Mobil Teknolojisi # Intel Pentium M İşlemci 740, 1.73 Ghz (2 MB cache, 533 Mhz FSB) # 512 MB DDR RAM Bellek # 60 GB HDD Sabit Disk # 15,4" WXGA TFT VA Ekran # 1280 x 800 Ekran Çözünürlüğü # DVD Super Multi Sürücü (Çift Katmanlı) # 56K Faks Modem # TV-Out Çıkışı # 6’sı Birarada Bridge Media Slotu # E-Trust Anti-Virüs Yazılımı # Windows XP Home TR/ING İşletim Sistemi[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 09 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben 2 gün önce A-50/101 çaldırdım:( Fiyatı gayet iimiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu da fena deil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 @fransuxa bu aletı kullanıyorum ben :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Toshiba diyorum cunku toshiba'nin 2 yil çalinma garantisi var :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 http://www.notebook-shop.de/main.php?section=shop&group=283 bunu almayı düşünüyorum ben. almanyadan 1300 euro task free olarak 1119 euro ya alıcam[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=PAOXYITBDO7T530IX4ND baya ucuzmuş almanya da :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yok 12 taksıt fln da yapıyo orası guzel geldı bana bıde cok kullanıslı alet.[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 dynamick'inkini beğendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar