Exodous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Mesela şöyle olaylar oluyor. Ben herhangi bir yerdeyken, birinden mesaj alıyorum. Bilmem nereye gidiyoruz gelir misin diye. O adam beni nasıl buluyor? Mesela ben daha önce Maraudon'a gitmişim, adam benim oraya gittiği biliyor ve beni oraya davet ediyor. Hiç tanımadığım insanlar. Bu nasıl oluyor. Bununla ilgili bir addon mu var? Veya nasıl görüyoruz. Ha bu arada call to arms diye bir addon var ama daha oradan bir grup kurulabildiğini görmedim doğrusu. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o ya bas ordan who kısmına mesela ne arıyosan yaz. Mesela Warrior yaz warriorlar çıksın, warrior XX (levelı) yaz o level warriorlar çıksın, class XX Bölge gibi yaz direk o bölgedeki o level classlar çıksın[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 who ya bastın mı orada bütün herkesin ismini lvl ini nerede olduunu goruyorsun sorada istediin birini whisper lıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Class bölge level kan burç dogum yeri herşeyi bulursun /who ile[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Çok teşekkürler... Bir soru daha... Önceden bir adamın üstüne shift+click yapınca özelliklerini görüyordum. Şimdi göremiyorum. Nedendir sizce?[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sen kısa yolunu bulmussun büyük ihtimal kullandıgın addon sayesindedir şimdi yanına gidip bakman lazım[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar