danger_paper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar knight sitesine giremiyorum arama yaptım orda proxyleri denedim yine girilmiyo şuan siteye girebilen biri ansı girdiğini ve proxy yi fln anlatırsa bu mubarek günde sevab işlemiş olur[signature][hline]http://www.imaginaryuo.com/forum/images/avatars/5764.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 proxy leri kurcalamayın gothic in verdiği bi program var onu kullanın[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: DioNea, 15 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki: proxy leri kurcalamayın gothic in verdiği bi program var onu kullanın sevap çocuğu kank..:)[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 öyleyiz abi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar