Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

servant of isiloon ve gazabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya anlatamadım, yada anlamak istemiyorsunuz,yada oruç başınıza vurdu geyik yapıyorsunuz .

güzel kardeşim, resimde ki "isiloon" değil. gördüğün üzere "servant of isiloon". şimdi ben toplayıp gideyim senin dediğin adamları, sonra gülmesinler ? isiloon kesmekten söz etmiyorum ben . servant of isiloon diyorum .

servant of isiloon, servant of isilo.. servant of . servant o servant .

said:
vktk, 14 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
1 party full rogue
1 party mage
4 tank 4 healer.
arada party dışında olup drain yapan rogue lar ve magelerde oluyor arada.
isiloon u kesmek g.t ister.
ss lere zahmet edip bakarsanız görürsünüz ne demek istediğimi.
ve o dalga geçen arkadaş evet her gün kesiyoruz; keseceğizde.
clan item manyağı oldu.
Mesaj tarihi:
düzenleme, pardon ya sen yukarda işin formülünü vermişsin. aşağıda ki mesajı silmiyorum ibret olsun, postu kimin gönderdiğine bakmadan cevap böyle oluyor :)

ama şöyle bişey var, ben priestim ve yanımdada warrior değil level 62 rogue var (okçu) sence şansımız varmı ?

said:
Destruction, 14 Ekim 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
ya anlatamadım, yada anlamak istemiyorsunuz,yada oruç başınıza vurdu geyik yapıyorsunuz .

güzel kardeşim, resimde ki "isiloon" değil. gördüğün üzere "servant of isiloon". şimdi ben toplayıp gideyim senin dediğin adamları, sonra gülmesinler ? isiloon kesmekten söz etmiyorum ben . servant of isiloon diyorum .

servant of isiloon, servant of isilo.. servant of . servant o servant .

said:
vktk, 14 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
1 party full rogue
1 party mage
4 tank 4 healer.
arada party dışında olup drain yapan rogue lar ve magelerde oluyor arada.
isiloon u kesmek g.t ister.
ss lere zahmet edip bakarsanız görürsünüz ne demek istediğimi.
ve o dalga geçen arkadaş evet her gün kesiyoruz; keseceğizde.
clan item manyağı oldu.
Mesaj tarihi:
seni kınıyorum
hatta kın kın kın :)
archer ile servantta üzülebilirsiniz ama emin değilim.
ya artı servant ı bu kadar kesmek isteme sebebini anlayamadım.Hiç birşey düşmüyor.
Fallen angel denesenize hem shell gauntlet düşebiliyor artı abyys blessing düşüyor.

ps:isiloon denen hayvansala dün gece yattım, bizim priest sanırım massive zamanını i pas geçti veya bir şey oldu 3.800 damage verdi bana.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
fallen angel kestik yaklaşık 2.5 saat civarı geçenlerde.
2 tane abys blessing düştü.henüz shell düşüremedik .

servant of isiloon mevzusuna gelince hırs yaptım . ezik charları (level 50/52 arası) saldım üzerine . taktiği nedir nasıl yapılır falan gibisinden .

uzaktan sağlam vuruşlar yapamıyor meret. yakından feci patlatıyor tokatları .

uzaktan 200-300 vururken yakından 2500lere çıkıyor. yani ilk mesajda yazdığım gibi yakından az değil çok vuruyor .
Mesaj tarihi:
ozaman aga 4 rouge 3 mage 1 heal/buff alsan kesersin kaça kaça dicem ama alan dar ama bence olur tabi adamlar 55 üstü olursa olur :D[signature][hline]nick:leonidas5
level:41(ezzik)
clan:yok
server:xigenon
  • Yeni Oluştur...