Destruction Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya anlatamadım, yada anlamak istemiyorsunuz,yada oruç başınıza vurdu geyik yapıyorsunuz . güzel kardeşim, resimde ki "isiloon" değil. gördüğün üzere "servant of isiloon". şimdi ben toplayıp gideyim senin dediğin adamları, sonra gülmesinler ? isiloon kesmekten söz etmiyorum ben . servant of isiloon diyorum . servant of isiloon, servant of isilo.. servant of . servant o servant . said: vktk, 14 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki: 1 party full rogue 1 party mage 4 tank 4 healer. arada party dışında olup drain yapan rogue lar ve magelerde oluyor arada. isiloon u kesmek g.t ister. ss lere zahmet edip bakarsanız görürsünüz ne demek istediğimi. ve o dalga geçen arkadaş evet her gün kesiyoruz; keseceğizde. clan item manyağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 düzenleme, pardon ya sen yukarda işin formülünü vermişsin. aşağıda ki mesajı silmiyorum ibret olsun, postu kimin gönderdiğine bakmadan cevap böyle oluyor :) ama şöyle bişey var, ben priestim ve yanımdada warrior değil level 62 rogue var (okçu) sence şansımız varmı ? said: Destruction, 14 Ekim 2005 15:52 tarihinde demiş ki: ya anlatamadım, yada anlamak istemiyorsunuz,yada oruç başınıza vurdu geyik yapıyorsunuz . güzel kardeşim, resimde ki "isiloon" değil. gördüğün üzere "servant of isiloon". şimdi ben toplayıp gideyim senin dediğin adamları, sonra gülmesinler ? isiloon kesmekten söz etmiyorum ben . servant of isiloon diyorum . servant of isiloon, servant of isilo.. servant of . servant o servant . said: vktk, 14 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki: 1 party full rogue 1 party mage 4 tank 4 healer. arada party dışında olup drain yapan rogue lar ve magelerde oluyor arada. isiloon u kesmek g.t ister. ss lere zahmet edip bakarsanız görürsünüz ne demek istediğimi. ve o dalga geçen arkadaş evet her gün kesiyoruz; keseceğizde. clan item manyağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 seni kınıyorum hatta kın kın kın :) archer ile servantta üzülebilirsiniz ama emin değilim. ya artı servant ı bu kadar kesmek isteme sebebini anlayamadım.Hiç birşey düşmüyor. Fallen angel denesenize hem shell gauntlet düşebiliyor artı abyys blessing düşüyor. ps:isiloon denen hayvansala dün gece yattım, bizim priest sanırım massive zamanını i pas geçti veya bir şey oldu 3.800 damage verdi bana.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 fallen angel kestik yaklaşık 2.5 saat civarı geçenlerde. 2 tane abys blessing düştü.henüz shell düşüremedik . servant of isiloon mevzusuna gelince hırs yaptım . ezik charları (level 50/52 arası) saldım üzerine . taktiği nedir nasıl yapılır falan gibisinden . uzaktan sağlam vuruşlar yapamıyor meret. yakından feci patlatıyor tokatları . uzaktan 200-300 vururken yakından 2500lere çıkıyor. yani ilk mesajda yazdığım gibi yakından az değil çok vuruyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ozaman aga 4 rouge 3 mage 1 heal/buff alsan kesersin kaça kaça dicem ama alan dar ama bence olur tabi adamlar 55 üstü olursa olur :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar