ERKUT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 AGA BU KEKURY RİNG YÜZÜKLER NASIL YAPILIYO VEYA NERDEN ÇIKIYO BANA BİRİ ANLATIR SA ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok mantıklı bi soru ben de sormaya çekiniodum walla ne ii ettin de sordun :Ppp kkr ring denilen alet kecoon sülalesinin herhangi bir bireyinden her an düşebilir...[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 moradonda aradabi kekurikekroekroek diye bi boss doğuyo onu kesecen ondan çıkar yada moradonda pazarda satan adamlardan alcan sen boşver kekury yi fln git lvl kas :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben bu konuyu bi yerden hatırlıyorum ama neyse :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 madem bööle konular açılıo bize de post kasmak düşer..... :S[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 5325225367908901752 kes soruldu ... arama yapsan herşey çıkacak.. git yeni char aç civciv al moradonda kecoon ların türlerinden kes düşüo ...boss fln kesmeye çalışırsan işi çok uzar ....[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cypher de 2 kekuri ring verene areste 2 kekuri ring veririm duyurulur burdan pm atın :)[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 51 asasin 2,xx k np xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=57 priest (kasmaya devam ) [ne yazıkki hepsi aynı acc'de :( ] imla düzetme [Bu mesaj blackforest tarafından 14 Ekim 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cypherda bende +1 keküri var 2 tane daha veren varmı iyi para veririm[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu kekury ring ler ya kecoon un bossu olan kekurikekukaka dan cıkıyo yada moradonda kecoon türündende düşebiliyo bana düştü kecoon figther den ama lagdan alamadım :( server:ares nick:parazit___ np:10k lvl:53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar